Last news in Fakti

18 Август, 2020 11:38 3 484 0

Ето кой влиза в ролята на принцеса Даяна в "Короната"

  • принцеса даяна-
  • принц чарлз-
  • кралско семейство-
  • короната-
  • сериал

Австралийка ще се превъплъти в лейди Ди в пети и шести сезон на поредицата

Ето кой влиза в ролята на принцеса Даяна в "Короната"  - 1
Снимка: Shutterstock

Австралийската актриса Елизабет Дебики ще се превъплъти в ролята на принцеса Даяна в най-драматичния период от живота ѝ в сериала "Короната", съобщава Асошиейтед прес.

Това ще стане в последните два сезона на популярната телевизионна поредица - пети и шести. Актьорът Джонатан Прайс пък ще влезе в образа на съпруга на кралица Елизабет Втора, принц Филип, в последните сезони на хитовия сериал на Netflix.
  

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Jonathan Pryce will play Prince Philip in the final two seasons of The Crown (Seasons 5 and 6), alongside Imelda Staunton and Lesley Manville.

Публикация, споделена от The Crown (@thecrownnetflix) на Авг 13, 2020 в 5:01 PDT

73-годишният Прайс, който познаваме от "Игра на тронове", ще "поеме щафетата" от Тобаяс Мензис, когото зрителите за последно ще видят като принц Филип в предстоящия четвърти сезон на сериала. 

По-рано беше оповестено, че актрисата Имелда Стонтън ще "наследи" Оливия Колман в ролята на Нейно Величество, пресъздавайки късните ѝ години.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Imelda Staunton will play Queen Elizabeth II in the fifth and final season of The Crown.

Публикация, споделена от The Crown (@thecrownnetflix) на Яну 31, 2020 в 7:11 PST

 
В образа на сестра ѝ принцеса Маргарет зрителите ще видят Лесли Манвил, която ще "поеме щафетата" от предизвикалата фурор Хелена Бонам Картър.

 

Премиерата на четвъртия сезон на "Короната" се очаква по-късно през тази година.

Петият и шестият сезон на поредицата ще проследят едни от най-смутните периоди за британското кралско семейство - 90-те години на миналия век, белязани от събития като развода на принц Чарлз и принцеса Даяна, и трагичната смърт на Лейди Ди в автомобилна катастрофа, както и началото на новия век.

В първите два сезона на "Короната" в образите на кралица Елизабет Втора и принц Филип се превъплътиха Клеър Фой и Мат Смит.

"Духът на лейди Даяна, нейните думи и дела са все още живи в сърцата на мнозина. За мен е истинска чест и привилегия да се присъединя към екипа на "Короната", сериал, към който съм пристрастена още от първия му епизод", коментира в Туитър Елизабет Дебики.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Elizabeth Debicki will play Princess Diana in the final two seasons of The Crown (Seasons 5 and 6).

Публикация, споделена от The Crown (@thecrownnetflix) на Авг 16, 2020 в 11:00 PDT

 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА