Last news in Fakti

24 Ноември, 2023 12:32 2 466 1

Скорсезе и Спилбърг обединяват сили в нов драматичен сериал

  • мартин скорсезе-
  • стивън спилбърг-
  • режисьори-
  • сериал-
  • трилър-
  • драма

Носителите на "Оскар" за режисура ще пресъздадат филмовия хит от 1991 г. - "Нос страх", но на малкия екран

Скорсезе и Спилбърг обединяват сили в нов драматичен сериал - 1
Снимка: БГНЕС/ EPA

Първата голяма война за наддаване за потенциален нов телевизионен хит се очертава да бъде за новия драматичен сериал "Нос страх", който обединява две от легендите в съвременното кино - Мартин Скорсезе и Стивън Спилбърг, предадоха Deadline и Variety.

Това е първото телевизионно сътрудничество на двамата легендарни носители на "Оскар". Те ще бъдат изпълнителни продуценти на проекта, заедно с Ник Антоска, който е създател на сериала. Той създава истински криминални и хорър драми като „Channel Zero“, „The Act“ и „Brand New Cherry Flavor“. Други изпълнителни продуценти са Дарил Франк и Джъстин Фалви от Amblin Television и Алекс Хедлунд от Eat the Cat.

Краткото описание на "Нос страх" гласи: “Идва буря за двойка женени адвокати, когато скандален убиец от миналото им е освободен след години в затвора. Напрегнат, съвременен трилър, който разглежда манията на Америка по истинските престъпления през 21 век.“

Легендите на киното Спилбърг и Скорсезе са и дългогодишни приятели. Римейкът на "Нос страх" от 1991 г. е под режисурата на Скорсезе, а Спилбърг е един от продуцентите. Във филма участват Робърт де Ниро, Ник Нолти, Джесика Ланг и други.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ТаУмВзе

    2 0 Отговор
    У къв цвет ще са Жендарите у сериалчето!