Last news in Fakti

11 Септември, 2020 11:50 3 160 9

Край и за "Живите мъртви"

  • живите мъртви-
  • сериал-
  • край

Единадесетият сезон на сериала ще бъде последният

Краят идва за страшно успешния сериал "Живите мъртви", но не преди 2022 г..

Хитовата поредица на телевизия AMC, превърнала се във франчайз с настоящи и планирани странични проекти, ще приключи след 11-ия си разширен сезон, който ще включва 24 епизода и ще бъде излъчван в рамките на две години, пише БТА, цитирайки Асошиейтед прес.

Все още предстои да бъдат излъчени шест епизода от разширения 10-и сезон. Очаква се те да бъдат излъчени в началото на следващата година.

След като "Живите мъртви" бъдат "погребани" в края на 2022 г., през 2023 г. ще започне спин-оф проект, фокусиран върху персонажите Дарил Диксън (Норман Рийдъс) и Керъл Пелетир (Мелиса Макбрайд)

В процес на разработка са и антология, съсредоточена върху нови и съществуващи персонажи, както и други проекти от вселената на "Живите мъртви".


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 куку руку ку

    5 2 Отговор
    Филм подготвящ хората за зомбиране... първа фаза. Втора фаза е потъпкване правата на хората в действителност, чрез фашистки забрани.
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Иван

    7 1 Отговор
    Живите мъртви умряха,живи мъртви почивайте.
  • 5 Начало

    16 1 Отговор
    Не е край, а е начало.
    Не усещате ли как се превръщаме в живите мъртви? Не, тук не визирам "коронавирус", макар да е част от играта и той.
    Визирам човешкото в нас. Къде е? Всеки забил главица в нищетата си около него и огън да гори, не го бърка. Бедни старци на магазина броят жълти стотинки за кофичка с нещо, което ни убеждават, че е кисело мляко. Ама не ни пука, нали? Децата ни по цял ден мажат сополи по дисплеите на телефоните, а не знаят български- кво ни пука. Жените искат да приличат на "магистрални работнички" със силикони, безсрамно, но най-вече безвкусно облекло- кво ни пука, така е модерно. Мъжете се кефят да са "батки" нищо, че нямат патки- кво ни пука, важното е да имат талобански брадички...
    Някакви с тротинетки се шмугат отляво-отдясно, показва ти среден пръст ако направиш забележка-кво ти пука. По телвизята ни показват турски сапунки и ни убеждават колко сме добре- кво ти пука......
    Кво ти пука, а?! Живите-мъртви не им пука.....
  • 6 Реалността като филм

    5 0 Отговор
    "Живите мъртви" минаха излъчване на живо,затова нямат нужда от актьори и режисьори.
  • 7 ПЕНКО

    0 2 Отговор
    ГНУСНО, ГАДНО, ОТВРАТИТЕЛНО , ПРОТИВНО .... - ЗА ДЕФОРМИРАНИ МОЗЪЦИ И РАЗУМИ ...ЗА ИЗВРАТЕНИ ЖИТЕЙСКИ СХВАЩАНИЯ ...НОРМАЛНО ЗА САЩ !!!!!!!!!!!

    Коментиран от #8

  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 Гзт

    1 1 Отговор
    Ура най после и без това го разводниха яко тоя тъп сериал.едвам изгледах по малко от няколко епизода от 1 сезон. Пълна глупост кат за кравария. Тоест сащ.