Last news in Fakti

25 Октомври, 2012 11:33 703 0

Ейми Уайнхаус става героиня в пиеса

  • ейми уайнхаус-
  • героиня-
  • пиеса-
  • театър

Кралският театър в Копенхаген (Дания) ще представи пиеса за живота на покойната певица Ейми Уайнахус, съобщи британското издание „Телеграф“.

Премиерата на постановката ще бъде на 20-ти януари и ще е със заглавие „Ейми“. Тя ще разказва за "огромното напрежение, на което жадната за сензации публика е подложила младата суперзвезда, когато проблемите й започнали", като ще бъде основана на интервюта на Уайнхаус, нейни изявления след получаване на награди, концерти, изрезки от вестници, писма и песни от албумите й "Frank" и "Back to Blacк“. В нея ще бъде включено още отношението на певицата към наркотиците, алкохола и брака й с Блейк Фийлдър-Сивил.

Пиесата е написана на  датски език от сдружение от 11 души, наречено "Червената стая".

Ейми Уайнхаус почина от алкохолно натравяне в дома си в Лондон през юли 2011 г. на 27-годишна възраст


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА