Last news in Fakti

17 Ноември, 2020 09:46 1 658 4

Take That се завръщат

  • take that-
  • тейк дет-
  • завръщат-
  • нов албум

Групата отново ще започне работа над нова музика

Take That се завръщат - 1
Снимкa: Shutterstock

Певецът Гари Барлоу каза, че групата му Take That отново ще започне работа над нова музика, след като той издаде соловия си албум на 27 ноември, съобщи Контактмюзик, цитиран от novini.bg.

Фронтменът на Take That не е издавал индивидуален албум от седем години. Новият се нарича "Music Played By Humans". Той вече издаде сингъла "Elita" от него с Майкъл Бубле и Себастиан Ятра. Гари Барлоу обясни на феновете си, че е трябвало да се ангажира с него в паузата на Take That.

Take That се изявяват като трио, откакто Роби Уилямс се посвети на самостоятелната си кариера през 1995 г. Освен Гари Барлоу в него останаха Марк Оуен и Хауърд Доналд. Те не са издавали албум от "Wonderland" през 2017 г.

Роби Уилямс обаче разкри през май, че е написал нови песни за групата. Гари Барлоу също е изявен автор на песни - той има шест награди "Айвър Новело" от Британската академия на композиторите и текстописците. Роби Уилямс не е участвал в албум на Take That от 2010 г., когато се включи в "Progress".


Поставете оценка:
Оценка 5 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Мимо

    3 1 Отговор
    Не са интересни вече - никой не слуша дърти лъвове. Отмина времето на музиката и истинските певци и музиканти. Тия бяха от първите "проекти" пред 25 години, дето да пищят тийнейджъри по тях... Ама такива са "модерни" - 2-3-5 години макс - докато станат на по 20 и няколко години и вече не са "тийнидоли". Джъстин Тимбърлейк, Джъстин Бийбър....разни други такива...къде са сега? Девета глуха. Певците и музикантите вече са "продукт" и "проект" няма повече да има групи и певци, които да са актуални и слушани по 10-15-20 години.
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.