Last news in Fakti

16 Декември, 2020 10:39 6 870 8

Известният като Мистър Бийн Роуън Аткинсън в битка срещу пчела в поредица на Netflix

  • роуън аткинсън-
  • сериал-
  • нетфликс-
  • netflix-
  • пчела

Сериалът ще включва десет епизода, всеки от които с продължителност десет минути

Известният като Мистър Бийн Роуън Аткинсън в битка срещу пчела в поредица на Netflix - 1
Снимкa: Shutterstock

Британският комик Роуън Аткинсън, известен с ролите на Мистър Бийн, Джони Инглиш и Черното влечуго, ще воюва с пчела в поредица на стрийминг платформата Netflix, съобщи сайтът Comedy UK, цитиран dir.bg.

В поредицата "Човек срещу пчела" персонажът на Аткинсън ще "мери сили" с досадно насекомо, докато пребивава в луксозно имение.

Сериалът ще включва десет епизода, всеки от които с продължителност десет минути.

"Известният актьор и комик Роуън Аткинсън играе нов герой в тази вълнуваща комедия. Човек се оказва въвлечен във война с пчела, докато пребивава в луксозно имение. Кой ще спечели и какви непоправими щети ще бъдат нанесени в процеса?", казват от Netflix по повод предстоящата продукция.

Очаква се поредицата да бъде един от хитовете на стрийминг платформата. Благодарение на култовия си образ Мистър Бийн, който има милиони фенове по света, Аткинсън е един от най-разпознаваемите комици на планетата.

"Човек срещу пчела" е плод на съвместното сътрудничество между Роуън Аткинсън и Уил Дейвис, които преди са работили заедно над комедийната шпионска поредица за приключенията на Джони Инглиш.


Поставете оценка:
Оценка 3.3 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Изтуреното черно плашило

    3 7 Отговор
    Аткинсън, знаеш ли,, кипърски,, нема, и да ти трябва, затова ти е дадено това високо призвание,, сър,....!?
  • 2 123

    3 31 Отговор
    Тоя му се смеят само деца и полуиди0ти.

    Коментиран от #5, #7

  • 3 Да, Аткинсън

    2 8 Отговор
    Имаше един епизод, където предложи на гажето си,, гумена пуйка,, англичаните, може би са известни със своята,, демек са скръндзи,, Ооо, тук в БГ,гажетата ги залъгват с обилни маси ами после оня, ше лежи и газове на поразия, та, предпочитам да, съм от Англия....отколкото тук да ям,, фмирисани шпекуви салами,,.....!
  • 4 Това не е ли

    5 0 Отговор
    Плевнялиев.
  • 5 сила

    8 1 Отговор

    До коментар #2 от "123":

    значи аз съм дете полуидиот.....ураааааа , открих истината за себе си
  • 6 Честито

    4 1 Отговор
    Вероятно Аткинсън ще го играе баровец в това голямо имение. И случайно в стаите ще влезе някаква заблудена пчела и ще започне да му досажда, докато си пие чая, докато спи, яде, се.ре.,плющи и куп още дейности в къщата. Сигурно ще я гони, ще иска да я утрепе, но насекомото ще проявява упоритост, находчивост и изобретателност. Може и да се получи някаква къса комедия с неочакван край. Ще видим.
  • 7 onq s konq

    1 2 Отговор

    До коментар #2 от "123":

    Оценка: -17 +2 , са сетиш ти, са сетиш!
  • 8 Комедията, е, другаде

    2 1 Отговор
    Не е при Аткинсън, но прост човек няма как да, проумее, че комедийните актьори винаги усмиват реалността в която е дадения актьор, толкова, неща казват, дори без думи.....! (Простотията ще спаси света,,разпространявайте я, затова цялото човечество е на това дередже, командват го шепа богати, уж образовани, но,, фанатици,,.....!)