Last news in Fakti

24 Март, 2021 11:15 2 260 1

Джейми Фокс ще бъде Майк Тайсън в нов сериал

  • джейми фокс-
  • мартин скорсезе-
  • майк тайсън-
  • сериал

Мартин Скорсезе ще бъде продуцент на тв поредицата

Джейми Фокс ще бъде Майк Тайсън в нов сериал - 1
Снимка: БГНЕС/ EPA

Телевизионен сериал с продуцент Мартин Скорсезе ще проследи живота на боксьора Майк Тайсън, а Джейми Фокс ще се влезе в главната роля, предаде Франс прес, цитирана от БТА.

Агенцията цитира съобщение на сайта на "Холивуд рипортър". Режисьор на поредицата ще бъде Антоан Фукуа /"Тренировъчен ден", "Големият еквалайзер"/.

Все още не е подписан договор с разпространител на минисериала.

"От доста време търся някой, който да разкаже моята история, сподели "Железният Майк".

Боксьорът е на мнение, че сега е идеалният момент за подобна екранна творба, след завръщането му на ринга и вълнението на многобройните му фенове. Майк Тайсън бил очарован от идеята да работи с Мартин Скорсезе, Антоан Фукуа и Джейми Фокс. По неговите думи минисериалът щял да проследи житейския и професионалния му път, като в същото време щял да бъде забавен за зрителите.

На 28 ноември миналата година Тайсън се завърна на ринга на 54-годишна възраст и се изправи срещу 51-годишния Рой Джоунс, припомня агенцията.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Расизъм си е тва!

    3 0 Отговор
    Що ролята на Тайсън ще бъде изпълнявана от афроамериканец?Що не от англосаксонец?Така както във филма "300" имаше сумати афроамериканци?!Няма писания от древна Елада афроамериканци да са били воини освен роби!