Last news in Fakti

24 Април, 2021 12:33 1 950 4

Любо Киров със сюрреалистично ВИДЕО към новия си сингъл

  • любо киров-
  • видео-
  • клип-
  • сингъл

Клипът е по идея и сценарий на самия Любо

Малко след премиерата на първия сингъл от предстоящия си нов албум, Любо Киров представя и видеото към "Целуни ме" - сюрреалистичен разказ за отношенията между двама души, където целувката е едновременно истински копнеж и липсващ елемент. Клипът е по идея и сценарий на самия Любо, режисьор е Людмил Августинов, а в главните роли влизат двама от най-талантливите млади български актьори - Боян Арсов и Стефания Кочева, които оставят зрителят да гадае кой от двамата е реален и кой вече не съществува в живота на другия.

Поради огромния интерес към предстоящия концерт на Любо Киров в Античен театър Пловдив на 15-ти май, който бе разпродаден в рамките на само 6 дни, обичаният български изпълнител обяви и дати за национално турне през юни и август. То ще стартира в София на 4-ти юни и ще премине през Пловдив, Варна и Бургас, като в някои от градовете ще има по 2 дати. По време на концертите Любо ще представи част от песните от предстоящия си албум, който ще излезе тази есен, както и най-големите си хитове.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Санторини

    13 0 Отговор
    Тоя на един концерт едни пияни мутри му бъркаха по дупките ...
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 ние вие те

    12 0 Отговор
    кой го излъга тоя смешник че може да бъде певец
  • 4 продуцент

    10 0 Отговор
    любо че не можеш да пееш е ясно,но щом искаш да си певец погледни се в огледалото колко зле изглеждаш,вместо на певец ,приличаш на грънчар с непродадени грънци,а поведението ти е като на стара мома