Last news in Fakti

13 Юни, 2021 22:33 1 699 0

"Уикеда" представя две нови песни на фестивала UpTown в София

  • уикеда-
  • фестивал-
  • реге-
  • ска-
  • пънк

Легендарната банда ще забие заедно с Merudia, Jahmmi, People of Maha и италианците Mellow Mood на 26 юни в Борисовата градина

"Уикеда" представя две нови песни на фестивала UpTown в София - 1

Още преди да е стартирал, фестивалът UpTown вече ощастливява меломаните. Феновете на "Уикеда" имат нов повод за радост, след като легендарната банда обяви, че ще вземе участие в чаканото с огромен интерес събитие. Ерол и компания подготвят две нови песни, които ще изпълнят на живо на 26 юни на сцената на „Арена София“ в Борисовата градина.

Новината се посреща с въодушевление от всички около бандата след раздялата им през 2018 година, а от "Уикеда" обещават още много изненади като част от подготвения от тях репертоар, в който традиционно ще чуем онази типична за тях смесица от рок, ска, реге, фънк, пънк и други стилове.

UpTown Fest си поставя амбициозната цел да подкрепя и развива музикалната култура в България чрез организирането на поредица от тематични събития, а тази година събитието ще мине под знака на реге вълната. Музикалният оазис в Борисовата градина ще бъде допълнен с разнообразие от барове и слънчево настроение, а рано отворените врати за събитието предоставят невероятна възможност за прекарването на деня в компанията на близки и приятели под звуците на любима музика.

Бандите ще излязат на сцена след 17.00 ч., а билетите са в продажба в системата на "Ивентим" https://bit.ly/UpTownFestSofia. На цена от 35 лв. или 45 лв. на вход.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА