Last news in Fakti

10 Март, 2022 15:25 2 055 2

За новия „Батман“...

  • the batman-
  • батман-
  • филм-
  • отзиви-
  • бокс офис-
  • робърт патинсън

Критиците определят филма като "Мрачен, тежък, но и най-добър"

Световната премиера на новия филм за Батман беше на 4 март и по всичко личи, че това вероятно е най-добрият филм за този герой. Така например рейтингът му е в Rotten Tomoatoes e 85%!

"Това е най-страшният "Батман" досега. Не става въпрос само за насилие, а за истински психологически трилър със сериозна криминална доза. Истински шедьовър", пише IGN.

Според Time филмът ще поляризира зрителите, а Робърт Патинсън се е справил изумително добре с ролята на супергероя. А разликата с предишните филми започва още на старта "Батман", когато зрителят влиза в дома на семейството на героя.

За новия „Батман“...

Не бива да очаквате "Батман" да носи атмосферата и настроението на други филми от вселената на DC или на Marvel, предупреждава ни Mashable. Фокусът тук е само и единствено върху Батман, но по мрачност напомня твърде силно на "Жокерът" например.

Но нека се върнем към Робърт Патинсън. Като цяло е трудно той да стане любимият Батман на феновете, още повече че актьорът има една определена слава още от поредицата "Здрач". Но няма как да не признаем добрата му игра. Впрочем актьорът прави и страхотна трансформация за ролята, като се подлага на стриктна диета. Днес признава, че няма да види до края на живота си бяла риба с лимон повече.

Но един Робърт Патинсън "Батман" не прави. Редно е да споменем Колин Фарел, Зоуи Кравиц и Пол Дейно, които също правят значими роли.


Поставете оценка:
Оценка 1.3 от 13 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Бозаджията за халваджията

    7 0 Отговор
    Радомирската боза е на светлинни години пред холивудската👍🇧🇬👍🇧🇬👍...
  • 2 Черна котка

    8 0 Отговор
    Не е ге-й...значи филмът не става