Last news in Fakti

30 Август, 2022 13:19 4 753 1

Смъртни заплахи спряха снимките на сериал с Натали Портман

  • натали портман-
  • сериал-
  • lady in the lake-
  • продуценти-
  • смъртни заплахи

Дилъри на наркотици са се опитали да измъкнат 50 000 долара от продуцентите на "Lady in the Lake"

Смъртни заплахи спряха снимките на сериал с Натали Портман - 1
Снимка: БГНЕС

В Балтимор спряха снимките за сериал с Натали Портман за Apple TV+, след като неизвестни злосторници заплашиха продуцентите и се опитаха да ги изнудват за пари, съобщи Deadline, предаде "Сега".

Говорител на полицейското управление в Балтимор е обявил, че екипът е снимал около 16 ч. в петък в центъра на града, когато няколко души се приближили до продуцентите. Те казали, че ако работата не бъде преустановена, ще се върнат и ще застрелят някого, но ако им бъде платена определена сума, насилие няма да има. Местният новинарски канал The Baltimore Banner уточнява, че дилъри на наркотици са се опитали да измъкнат 50 000 долара от продуцентите. Филмовият екип решил да спре снимачния процес и да потърси нова локация.

Късно в неделя вечер от студиото зад сериала – Endeavour Content, излязоха със следното изявление: „В петък следобед на снимачната площадка на нашата продукция "Lady in the Lake" („Дамата в езерото“) в Балтимор, преди пристигането на актьорите и екипа, шофьор от нашия производствен екип се е изправил срещу двама мъже, единият от които размахал пистолет, насочен към него, след което избягали от мястото. Работим съвместно с полицейското управление в Балтимор по продължаващото разследване“.

От Endeavour Content изтъкват, че безопасността и сигурността на техните актьори и всички, които работят в продукциите им, са най-висш приоритет за тях и са благодарни, че никой не е пострадал. Производството ще бъде възобновено с повишени мерки за сигурност занапред. „Беше привилегия да снимаме "Lady in the Lake" в Балтимор, да работим в много области с неговата чувствителна общност“, казва се още в изявлението, в което от екипа поднасят благодарности на кмета, на полицията, на местните филмови студия и т.н., като уверяват, че ще продължат да правят филми в града и околностите.

Поредицата на Apple TV+ с участието на Натали Портман се снима в Балтимор от няколко месеца. Минисериалът е базиран на книга на бившия репортер и автор на изданието Baltimore Sun Лора Липман. Действието се развива през 60-те години на миналия век в Балтимор, където неразкрито убийство тласка домакиня и майка да преоткрие себе си като разследващ журналист и детектив. В "Lady in the Lake" участва и родената в Балтимор тъмнокожа актриса Моузес Инграм, която наскоро се появи в „Оби-Уан Кеноби“. Инграм замести в ролята носителката на "Оскар" Лупита Нионго, която се оттегли от проекта, след като снимките вече бяха започнали.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ром Бакарди

    6 0 Отговор
    Туй аку ни са черни рапери- пък на! Само те идват кат аслани, размахват некви пищове и са праят на гангстери. Кат скиват дебелия- по барзи са ут "барзи и ярустни" да уфейкат. Щот белите шарифи бият, не кат наште тука да са праят на тежкари само сас бради, мустаци, мускули и татоировки.