Last news in Fakti

8 Ноември, 2022 14:56 1 947 1

Касиел Ноа Ашер сподели подробности за психотрилъра "Обещанието"

  • обещанието-
  • психотрилър-
  • трилър-
  • постановка-
  • театър

Премиерата на постановката е на 11 ноември

На 11 и 13 ноември Касиел Ноа Ашер готви премиера на “Обещанието“ от Герган Ценов. Психотрилърът „Обещанието” е пиеса, в която сюжетът се върти около убийство. Актьорите в тази “игра на убийство“ са Даниел Рашев, познат на публиката като чудака анестезиолог – Доктор Врабчев от сериала “Откраднат живот“, младите надежди на българския театър и кино – Даниел Кукушев и Неделин Найденов, и разбира се Касиел Ноа Ашер, която във всеки свой нов спектакъл предлага на зрителя неочакван фокус към човешката душа.

„Това е един много интересен, любопитен, провокативен психотрилър от Герган Ценов. Той прави дебют на световна и българска сцена. Той е диригент. Живее от 20 години в Ню Йорк. В пиесата става въпрос за едно убийство и едно разследване”, загатна Касиел Ноа Ашер, цитирана от Nova.

Касиел Ноа Ашер сподели подробности за психотрилъра "Обещанието"

"Вдъхновението идва от работата на белгийски психоаналитик, който работи с деца и се опитва чрез игра и забавление тези деца да се освободят от болезнени травми в миналото си като загуба на близък човек, насилие", разказва актрисата.

„Възприехме този принцип и наистина се чувствахме като деца, които разследваме може би нашите лични скелети в нашите гардероби, през призмата на играта, със самоирония и чувство за хумор. Но с надеждата, че ще бъдем по-освободени”, допълни Касиел Ноа Ашер.

Авторът на психотрилъра “Обещанието“ – Герган Ценов, живее от 20 години в САЩ. След като завършва Джулиърд Скул е назначен за главен диригент на New Amsterdam Symphony Orchestra. През 2015 г. създава в Ню Йорк, камерен ансамбъл “Ценов“, чиято основна мисия е популяризирането на Българската класическа музика.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Вертиго

    0 0 Отговор
    Звучи провокативно! Трябва да се гледа!