Last news in Fakti

12 Декември, 2022 12:43 4 286 1

След 36 години: Харисън Форд и Хелън Мирън отново заедно на екран

  • харисън форд-
  • хелън мирън-
  • заедно на екран-
  • йелоустоун-
  • 1923

Те се събират за пръв път във филма на Питър Уиър от 1986 г. „Брегът на комарите“

След 36 години: Харисън Форд и Хелън Мирън отново заедно на екран  - 1
Снимки: БГНЕС

След като за първи път се появиха заедно на екрана преди 36 години, Харисън Форд и Хелън Мирън се завръщат в най-новото филмово изкушение - "1923 г." То е част от историята на "Йелоустоун".

Предисторията на "Йелоустоун" ги събира отново десетилетия след филма на Питър Уиър от 1986 г. „Брегът на комарите“. Както 80-годишният Форд обясни на премиерата на сериала, че уважението му към 77-годишната Мирън не е намаляло оттогава.

„Възхищавам се на нейната работа и нейната личност и имам същата степен на възхищение към нея, както и тогава“, каза Форд. „Тя е прекрасна, тя е просто прекрасен човек и затова беше едновременно професионално и лично удоволствие да работя с нея отново“, допълни той.


Поставете оценка:
Оценка 4.4 от 13 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ценов

    1 5 Отговор
    Питам се,каква е тази мания в САЩ дедурки и бабишкери да се врат в политика,музика,филмова индустрия и какво ли още не,стига да е не доходоносно,а супер доходоносно! И единствения отговор,който ми идва наум е - НЕНАСИТНОСТ ЗА ПАРИ! Абе тези склерита не ходят ли на погребения?!