Last news in Fakti

12 Декември, 2022 20:30 856 6

Специално модно ревю в Израел показа, че "увреждането не те прави неспособен"

  • израел -
  • модно шоу-
  • израелския град-
  • кфар саба-
  • хора с увреждания

В Израел се проведе модно шоу в израелския град Кфар Саба, на което дефилираха хора с увреждания

Специално модно ревю в Израел показа, че "увреждането не те прави неспособен" - 1
Снимка: ТПС

В Израел се проведе модно шоу в израелския град Кфар Саба, на което дефилираха хора с увреждания, предаде израелската информационна агенция ТПС. Чрез това събитие бе отбелязан месецът на осведомеността за хората с увреждания в Израел.

Младежки център в град Кфар Саба е далеч от ярките светлини на модните къщи в Ню Йорк, Лондон, Париж и Милано. Нито един от 15-те специални модела, които се появиха на сцената вчера не се е качвал на модния подиум и не е позирал преди.

Въпреки това събитието бе изпълнено с много емоции, тъй като моделите, жители на Кфар Саба от всички възрасти с увреждания, имаха своя шанс да блеснат на червения червения килим, аплодирани от семействата, приятелите и съседите си.

"Гледайки жителите на Кфар Саба да дефилират на модния подиум, получавайки аплодисменти, показва, че в Кфар Саба увреждането не те прави неспособен“, каза кметът на града Рафи Саар.

Източник: БТА / израелската информационна агенция ТПС


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Християнин

    8 0 Отговор
    Извращение юдейско. В САЩ е имало такива пътуващи циркове за болни хора!

    Коментиран от #2

  • 2 верно е

    5 0 Отговор

    До коментар #1 от "Християнин":

    Това си е чиста гавра !
  • 3 Протестиращ

    7 1 Отговор
    И аз така смятам! Това, че си сляп, без ръце или слабоумен, не бива да те спира да караш пътнически самолет! Моля, дайте им да управляват самолети, защото иначе ще е дискриминация!
  • 4 45544

    2 0 Отговор
    Очаквано от юдеите - уродството е нормално, геювете и лесбосите са бъдещето, а нормалните са ненормални. ноият модел - с две глави, Даун, черен като печка, 150 кила минимум и задължително хомо или транс.
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 ВерсачеГабанаДиор

    2 1 Отговор
    Новият макенен - с две глави, дебелл, по-черен от полярна нощ, олиго-френ и задължително поне транс.