Last news in Fakti

11 Април, 2023 09:31 603 0

Младежки театър "Николай Бинев" подготвя ново представление за Деня на детето

  • младежки театър николай бинев-
  • премиера-
  • малката русалка-
  • деня на детето

Премиера на „Малката русалка“ по Ханс Кристиан Андерсен

Младежкият театър отбелязва международния ден на детето - 1 юни, с премиера на „Малката русалка“ по Ханс Кристиан Андерсен. Репетициите вече започнаха, а първите представления са на 3 и 4 юни, на голяма сцена, съобщават от трупата.

Преводът е на Светослав Минков, а режисьор е Елица Петкова.

„Сигурни сме, че премиерата на това заглавие ще бъде вълнуващ и носещ усмивки подарък към децата, които ще се гмурнат към магическите рифове на Младежки театър "Николай Бинев", за да се срещнат с някои от любимите си персонажи от вечната история, която Ханс Кристиан Андерсен е подарил на света, както и с множество приключенски настроени морски обитатели, които ще ни пренесат в техния подводен свят", коментират от трупата на театъра.

Участват Августина-Калина Петкова, Александър Йорданов, Владислав Стоименов, Венцеслав Димитров, Димитър Иванов-Мич, Мая Бабурска, Ралица Туджаро, София Трейман.

Сценографията и костюмите са на Ивайло Николов и Ива Гикова, музиката - на Пламен Петков, мултимедия - Теодор Киряков.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА