Last news in Fakti

13 Септември, 2023 11:18 1 091 1

Аеросмит отлагат концерти от прощалното турне заради ...

  • аеросмит-
  • концерти-
  • прощално турне-
  • гласни струни-
  • стивън тейлър

Фронтменът Стивън Тайлър увреди гласните си струни по време на изпълнение

Аеросмит отлагат концерти от прощалното турне заради ... - 1
Снимка: Shutterstock

Група „Аеросмит“ отложи няколко концерта от прощалното си турне, тъй като фронтменът Стивън Тайлър увреди гласните си струни по време на изпълнение, съобщи АП.

„Съкрушен съм да съобщя, че получих строго лекарско нареждане да не пея през следващите тридесет дни“, написа 75-годишният Тайлър в Инстаграм. „Получих увреждане на гласните струни по време на шоуто в събота, което доведе до кървене след това. Ще трябва да отложим няколко концерта, за да можем да се върнем и да ви предоставим изпълненията, които заслужавате.“

Групата, известна с хитовете „Dream On“, „Walk This Way“ и „Sweet Emotion“, започна прощалното си турне „Peace Out“ на 2 септември с едночасов концерт във Филаделфия. Шоуто миналата събота беше в Ню Йорк.

Беше предвидено серията от 40 концертни дати да включва и финално шоу в града, в който е била основана групата – Бостън, в навечерието на Нова година.

Новите насрочени концертни дати са 29 януари в Детройт, 14 февруари в Чикаго, 17 февруари във Вашингтон, 21 февруари в Торонто, 26 февруари в Роли (щата Северна Каролина) и 29 февруари в Кливланд, според публикацията в социалните мрежи, предава БТА.


Поставете оценка:
Оценка 2 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ЖИВОТЪТ Е РАДОСТ И ТЪГА

    2 0 Отговор
    А БЪЛГАРСКИТЕ НАБОРИ
    СЕДЯТ ПО ПЕЙКИТЕ ПРЕД
    ПАНЕЛКИТЕ И КЪСАТ
    ФАКТУРИ ОТ ТОПЛОЕНЕРГОТО