Last news in Fakti

29 Ноември, 2023 16:45 1 581 8

Безплатна прожекция по повод 44 години от премиерата на филма "Всичко е любов"

  • всичко е любов-
  • филм-
  • кино одеон-
  • янина кашева

Събитието ще е на 1 декември в кино „Одеон“

С безплатна прожекция ще бъдат отбелязани 44 години от премиерата на филма „Всичко е любов“. Събитието ще е на 1 декември в кино „Одеон“, съобщават организаторите от „Филмаутор“.

Гост на прожекцията ще е актрисата Янина Кашева, която изпълнява главната женска роля във „Всичко е любов“.

„Филмът е актуален и днес, защото разказва историята за една голяма, първа, чиста и безусловна любов, за едно истинско съкровено чувство, което живее в дълбините на душите и на двамата герои. Тяхната среща е съдбоносна. Среща, която всеки би желал да има. И въпреки че е споделена, тази любов се оказва невъзможна, тъй като обществото не я приема. И сега има социално разделение, дори с много по-ясно очертани и по-големи пропасти между бедни и богати, между такива, които могат да имат всичко и други, които са отритнати аутсайдери. И тук проблемът е не дали родителите трябва да се намесват, естествено е да ги наблюдават - а как се намесват, защото крайностите не водят до нищо добро. Едно такова грубо вмешателство в толкова крехки и деликатни отношения, може да има пагубни последствия“, казва Кашева.

„Всичко е любов“ е по сценарий на Боян Папазов. Режисьор е Борислав Шаралиев. Главната мъжка роля изпълнява Иван Иванов, а във филма участват също Ибиш Орханов, Мария Стефанова, Вълчо Камарашев, Веско Зехирев, Мая Владигерова, Йордан Спиров, Петър Гюров и други.

Прожекцията в „Одеон“ е част от фестивала за българско класическо кино „30 вечери с 30 класики“, който е по повод 30-ата годишнина на „Филмаутор“, пише още БТА.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 10 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Киноман

    17 2 Отговор
    Това трябва да се пуска по кината, а не gei-pedofilski филми! Да гледат хората хубаво и нормално кино.
  • 2 Мъдрият

    5 6 Отговор
    Този филм много ме "кефеше" като бях юноша! Гледал съм го няколко пъти. Последния път вече беше по-скоро и го видях в друга светлина...

    Сега вече ми се струва малко наивен и не е добре това, че няма поука от него! Освен, че човек трябва да внимава с кого се забърква! - но то си е ясно по принцип!
  • 3 Хихихи..

    5 1 Отговор
    Ибиш Орханов беше Джипси.Велика драма с престъплението на Века - откраднаха дневниците на класа,цялата България беше разтърсена,а Ванката Иванов изгря като Йелоустоун след ядрена атака..

    Коментиран от #7

  • 4 Щеше да бъде

    14 0 Отговор
    хубаво и Иван Иванов да присъства, но човека в момента се възстановява от тежко онкологично заболяване и едва ли ще има сили, но иначе много ярка класика на българската кинематография е филма, и с актуално звучене и днес, с изключение на факта, че днешното младо поколение българи е "изгубено в превода", успех на прожекцията и дано много млади хора успеят да гледат тази класика и да си извадят поуките за себе си.
  • 5 ТОВА Е НАЙ КАСОВИЯТ ФИЛМ

    5 0 Отговор
    В историята на българското кино......двучасов, разбира се
  • 6 Идън

    2 0 Отговор
    Един от любимите ми български филми ...,, Тя като ме целуне и главата ми като консервна кутия- празна.Нищо не вижда и не чувам...,, Велик си, Иване!
  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.