Last news in Fakti

14 Декември, 2023 14:56 1 764 3

Hills of Rock се завръща отново през 2024 г., първите хедлайнери са Korn

  • hills of rock-
  • korn-
  • фестивал-
  • рок фестивал-
  • рок-
  • метъл

След една година пауза рок фестивалът се завръща със силен първи хедлайнер

Един от най-мащабните рок фестивали у нас - Hills of Rock се завръща с гръм и трясък през 2024 г., а хедлайнерът, който ще запали сцената в първия фестивален ден е иконичната група Korn, съобщават организаторите от Fest Team.

След прекъсването през 2023 г., фестивалът се завръща на добре познатото място - Гребна база, Пловдив и е готов да предостави всичко, за което феновете мечтаят – смазващо сценично присъствие от световни артисти, бясна енергия пред и на сцената, безаналогово фен преживяване.

Датите за фестивала догодина вече са ясни – от 25 до 27 юли 2024. Пловдив се приготвя да посрещне каймака на рок и метъл общността oт фенове и артисти за три незабравими дни с емблемата Hills of Rock.

Билетите вече са в продажба на ticketstation.bg и варират на цени от 99 лв. за еднодневен билет до 180 лв. за пълния тридневен достъп до фестивала.

Освен главната сцена, HILLS OF ROCK 2024 Пловдив ще има още две – партньорските „На Тъмно“ и „Строежа“, които вече подреждат атрактивен лайнъп като допълнение към основната сцена и чиито участници ще бъдат обявени скоро.
Всички фенове, които са закупили билети за изданието през 2023, което не се състоя, ще могат да ги използват без да е необходимо да бъдат презаверявани. Организаторите уточняват и че всеки, който е закупил промо билет за HILLS OF ROCK 2023, може избере и да го върне и да получи заплатената сума обратно най-късно до 31.12.2023., като попълни формуляр на адрес festteam.bg/plovdiv.

HILLS OF ROCK 2024 се организира от “Фест Тийм” ООД, част е от програмата „Наследство 2023“ на Фондация „Пловдив 2019“ и се осъществява с любезната подкрепа на Община Пловдив.


Поставете оценка:
Оценка 3.5 от 8 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Само да попитам

    3 4 Отговор
    за един приятел, комари ще има ли???
  • 2 Луд

    1 8 Отговор
    Тва КОРН някаква нова дрога ли е , тея са яко хай .

    Коментиран от #3

  • 3 Гръмни се

    4 2 Отговор

    До коментар #2 от "Луд":

    ОРК ОРК