Last news in Fakti

24 Март, 2015 01:00 6 099 4

Ел Макферсън ще става майка на 51 години

  • ел макферсън-
  • майка-
  • 51 години

Сурогатна майка ще износи детето

Супер моделът Ел Макферсън е решила, че иска отново да става майка, макар да е на 51 години, съобщи „Дейли Мейл“.

Макферсън и Нейният съпруг – милиардерът Джефри Софър са решили, че искат да имат дете от сурогатна майка. Те дори вече са избрали жената, която според тях е най-подходящата да износи бебето. Двамата вече са правили опити манекенката да забременее по естествен начин, но е станало ясно, че заради нейната възраст това би било почти невъзможно.

Макферсън вече има двама сина от връзката си с френския финансист Арпад Бюрон. Това са 17-годишният Арпад Флин и 12-годишният Аурелиус Андреа.  Тя започна връзката си с 45-годишния Софър през 2009 г. Двамата се венчаха на малка церемония, състояла се на остров Фиджи.

Според австралийското изданиe Woman's Day самоличността на сурогатната майка се пази в дълбока тайна, като до този момент се знае само, че тя е на възраст около 30 години.  Макферсън е била предвидлива и преди време е замразила свои яйцеклетки, което ще й позволи отново да си има дете.

В интервю пред „Канал 9“ преди време тя призна, че нейното семейство е най-голямото й постижение. Тя обаче трябва да пътува непрестанно, за да може да се види с всичките си близки, тъй като нейният съпруг живее в Маями, а децата й живеят с нейния бивш съпруг в Лондон.

„Доведените ми деца живеят в Аспен, децата ми живеят в Лондон, а съпругът ми живее в Маями. Всичко това е обвързано с много пътуване.“


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 mediator37

    0 0 Отговор
    Прабаба ми е имала 8 деца и не е ходела на работа, а прадядо ми е бил обущар на казармата, само той е работел.
    Сега от правене на кариери и пари жените забравят да раждат. Не им остава време. Имам пред вид белите жени.

    Коментиран от #3

  • 2 истина една

    0 0 Отговор
    ле ле на 51 ли е- кукла
  • 3 незнайко

    0 0 Отговор

    До коментар #1 от "mediator37":

    Много си прав. Света се изврати. Сурогатството трябва да се забрани. Като иска дете да си осинови. Но нали са богаташи за тях всичко е позволено.
  • 4 Vasik Atanasova

    0 0 Отговор
    БОГАТАШИТЕ СИ ИГРАЯТ С ПРИРОДАТА