Last news in Fakti

22 Юни, 2015 02:01 4 170 6

Новото гадже на Марая Кери - милиардер

  • марая кери-
  • пекър-
  • развод-
  • милиардер
Шест месеца след като съпругът й Ник Кенън поиска развод с Марая Кери, певицата очевидно прави стъпка напред в личния си живот.

Преди няколко дни тя беше снимана на остров Капри в Италия да се разхожда с милиардера Джеймс Пекър. 45-годишната звезда е широко усмихната и държи за ръка 47-годишния милиардер.

Джеймс Пекър е четвърти по богатство в Австралия. Има състояние от 4.6 милиарда долара и е близък приятел на Брет Ратнер, който режисира видеоклиповете на Марая.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Разпутин

    0 0 Отговор
    Скоро , ще бъде докаран до просешка тояга от тази месомелачка!
  • 2 аз

    3 0 Отговор
    Зажадняла е явно за дълъг и месест негърски х.. и затова е предприела тая стъпка. Нека се жени, че после да може да се разведе като хората, че да се издържат хилядата и адвоката от нещо, иначе как ще им осигури работа...
    А тоя белозъбия катър ако знае какъв си го е наврял с тая уруспия, никога нямаше да си помисли за нея.
  • 3 mediator37

    0 0 Отговор
    Австралия няма негри, бе, бушмените не ги броим. Да няма грешка ? Този на снимката ли е австралийския милиардер. То един единствен негър да се завъди в Австрали и той взел, че станал милиардер. Скоро и милионер ще стане с тая.

    Коментиран от #6

  • 4 Не е тоя

    0 0 Отговор
    https://www.google.bg/?gws_rd=ssl#q=James+Packer

    Това е Джеймс.
  • 5 луи 16

    0 0 Отговор
    Ще умра от смях. Снимали са момчето, което носи куфарите. В Австралия ако не си Англосаксонец и бизнес с пуканки не можеш да имаш, камо ли да бъдеш четвърти по богатство.
  • 6 Рачко Пръдлето

    0 0 Отговор

    До коментар #3 от "mediator37":

    Алоу, бушмени има в Африка, а в Австралия има аборигени. Вземи се образовай преди да пишеш глупости.
    А иначе какво да кажа за Марая, то се вижда всичко, пък и няма да хване мен, дето нямам 5 лева в джоба, за гадже, милиардер ще си хване, я!