Last news in Fakti

25 Декември, 2015 00:00 1 666 1

Южнокореецът PSY ще се пробва в киното

  • psy-
  • кино-
  • филм

Южнокорейският рапър PSY ще се снима в китайски комедиен екшън, тръбят западните медии. По информация на The Hollywood Reporter, хитовият изпълнител ще участва в лентата „От Вегас в Макао 3” като специалист по хазарта.

PSY ще си партнира с известния актьор Чоу Юн-Фат. Премиерата на лентата в Китай е насрочена за 8 февруари. Авторите на филма все още не са потвърдили информацията.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 4кжч

    0 0 Отговор
    Успех! Отдавна си мисля за проект на азиатски "Мистър Бийн" или "Бени Хил" дано му вземат мярката и го вкарат в подходящата роля! В Бг си имаме зеленчук за премиер, който замести съсел от зоокъта...