Last news in Fakti

3 Юни, 2016 06:15 2 657 1

Райън Гослинг: Жените са по-добри от мъжете

  • райън гослинг-
  • жените-
  • мъжете

Актьорът признава, че е бил отгледан от майка си и сестра си

Холивудският актьор Райън Гослинг призна, че винаги е считал жените за по-добри от мъжете, съобщи „Метро“.

„Винаги съм харесвал жените повече. Бях отгледан от моите майка и по-голяма сестра. Намери своя път чрез клас за танци. В момента семейният ми живот се върти основно около жени. Те са по-добри от нас. Те ме правят по-добър“, заяви Гослинг. Той има две дъщери от актрисата Ева Мендес.

„Невероятно е да наблюдаваш как момичетата ти порастват и до колко се различават от момчетата. Мисля, че голяма част от мен е феминистка“, допълни Гослинг. 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 мър

    0 0 Отговор
    Този сигурен ли е че дъщерите му са от него !?!?
    Инак той и Боко Б смята, че жените са по-добри от мъжете и не веднъж го е казвал и показвал, та двамцата може да си похортуват на тая тема ;) А дали това твърдение е вярно, както е казано по делата, ще ги познаете!