Last news in Fakti

15 Юли, 2016 00:30 1 254 2

Кой ще приспива децата на Русия?

  • деца-
  • приказки-
  • николай валуев
Кой ще приспива децата на Русия? - 1

Нима можех аз в моето детство да бъда водещ на „Лека нощ, деца“. Това написа в профила си в Инстрагам известният боксьор Николай Валуев. Все още не е известно кога Валуев ще започне да разказва приказки по телевизията. През последните години известният боксьор беше лице на водещи световни брандове в Русия.

„Лека нощ, деца“ е съветският вариант на Сънчо.

Програмата се излъчва от 1 септември 1964 г.  


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 съвеЦкият вариант

    1 0 Отговор
    А ако не знаете останалото - дъщерята на Никита Михалков - Анна Михалкова води предаването от 2002 или 2003г.
    Всъщност това е едно доста престижно място за всеки човек - да бъде водещ на предаване в което всяко младо поколение изпраща деня.
    Валуев е толкова боксьор, колкото памперса на детето ми е модна дреха!
    Този нещастник започва кариерата си в бокса от глад - боледува постоянно като малък и до ден днешен си ходи с едни такива ампули в случай, че те ужили пчела...
    Другото е, че го ограбиха с една постановка - пазач на паркинг нарита жена му, за да може да провокира Валуев и да го осъди после за побой - абе гледам го колко е голям, гледал съм го и на ринга - чудя се как такива хора доживяват такава възраст?!
    Тоя е толкова наказан, че няма накъде ...

    Коментиран от #2

  • 2 юююююююююю

    0 0 Отговор

    До коментар #1 от "съвеЦкият вариант":

    Като те чета-и ти си от наказаните