2 229 3

Мисис България краси световната столица на банкерите

Българката стажува в Люксембургския съд

Калина Петрова

Носителката на титлата Мисис България - Ана Иванова, от няколко седмици краси световната столица на банкерите - Люксембург. След като се дипломира в една от най-богатите европейски държави, българската хубавица първоначално стажува в местния съд за 6 месеца, а сега вече официално пое престижна длъжност в администрацията на съда. 

"Ще остана, докато се чувствам удовлетворена от работата си. Засега се чувствам наистина добре - уважавана като личност, респектирана, че една емигрантка се е интегрирала в държавата им и говори техния език свободно. Какво знаят за нас ли? Че сме най бедната държава в EU", разказва впечатленията си от своето ново амплоа Ана Иванова.

"Титлата Мисис България винаги ми е помагала, но само и единствено в чужбина. Манталитетът на хората е друг - имат респект и уважение към призовете, независимо в каква сфера са. Добре, че нямам Нобелова награда от България, както наскоро се заговори в едно наше реалити", допълва шеговито тя. И уточнява, че в момента  минималната работна заплата в Люксембург е 1900 €, за разлика от България. 

 



Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • гост
  Отговор
  1 15:45  05.10.16
  Това ако е красота за миска, аз съм космонафт.
 • и аз да попитам
  Отговор
  2 18:01  05.10.16
  в главата малко ми кардашянска''красота'' дано и под кръста не с неините размери !
 • 3 15:25  07.10.16
  Този коментар е премахнат от модератор

Напиши коментар:


Публикувай