Last news in Fakti

9 Ноември, 2016 15:16 3 140 8

Тръмп разката звездите

  • донлад тръмп-
  • звезди-
  • сащ

Негодувание в социалните мрежи

Звездите на САЩ бяха неизменна част от кампанията на Хилари Клинтън за президент. След победата на Доналд Тръмп те заляха социалните мрежи с реакции на шок.

Интересното е обаче, че имаше и такива, които до сега не изразяваха публично подкрепата си за Тръмп, но изведнъж решиха да го поздравят.

Най-шокиращо обаче беше признанието на певицата Кати Пери. Тя пя на няколко от предизборните митинги на Клинтън и дори заявяваше, че е готова да се съблече, за да събере гласове за нея. Сега тя призна, че нейните родители са гласували за Тръмп.

„Тази вечер моите родители гласуваха за Тръмп. Но знаете ли какво? Ние пак ще седнем на една маса за Деня благодарността“, заяви Пери.

Ариана Гранде пък директно призна, че се е разплакала.

„Това е унищожително ужасяващо. Аз съм в сълзи“, написа Гранде в социалните мрежи.

„Някои не харесват Буш. Други не харесват Обама. Забравете това сега. Сега нещата са наистина страшни. Това е нещо ново“, написа комикът Сет Макфарлън.

Позитивният елемент от всичко това е, че вече не можем да се преструваме, че сме свободни от сексизъм и расизъм. Въпросът е какво ще правим сега?“, написа актрисата Джесика Частейн.

„Това е ужасяваща нощ за Америка. Оставихме омразата да води нашата велика нация. Един грубиянин ще определя нашия курс. Съкрушен съм“, написа актьорът Крис Евънс.

„Радвам се, че моят приятел Доналд Тръмп е новият президент на САЩ. Поздравления“, написа телевизионният водещ Пиърс Моргън. Поздравления оправи и Алек Болдуин.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 goni

    0 0 Отговор
    Е! Всички знаят че Алек Болдуин е не само талантлив актьор, но и много умен човек!
  • 2 Картър

    0 0 Отговор
    То и Росен П. си е скубал сутринта косите и е крещял, че руснаците идват, но намери сили да поздрави Тръмп.)))
  • 3 шоп

    0 0 Отговор
    Е каквото повикало такова се обадило.Не ги мислете те са си добре и с Трън и Хил или без тях.
  • 4 гамена

    0 0 Отговор
    "Ти си уволнен" - Помним реалитито на Тръмп
  • 5 Mercedes-Benz

    1 0 Отговор
    Музика за ушите и мехлем за очите ми, да слушаш и четеш как либералите вият и страдат! Сега е време за промяна и в Европа, необолшевишката левичарска сган в Брюксел трябва да бъде изметена с шутове, а в Германия Меркел обесена! Бъдещето на Европа е с хора като Марин Льо Пен и NPD в Германия!
  • 6 Иван Господинов

    1 0 Отговор
    Робърт Дениро вече кандидатства за руско гражданство
  • 7 трЪмпети за всички

    1 0 Отговор
    А Мадона обеща публично да направи свирка на всеки, който гласува за Килъри убеждавайки ги колко е добра в това.а какво ще правят сега тези нещастни хора, които й повярваха !? :))) ...Ръкоделие и празни надежди до края на мандата на Тръмп !
  • 8 копеле

    0 0 Отговор
    Да духат супата скапаняците на Холивуд и Тромпета да забрани гей браковете. Ш...ни леваци