Last news in Fakti

2 Декември, 2016 15:17 5 187 2

5 съвета как да пиете без да се напиете

  • празници-
  • алкохол-
  • пиене-
  • без да се напиваме

Декември месец е месец на празници - официални, религиозни, фирмени, лични. А празниците в нашата страна са винаги свързани с богати трапези и солидно количество алкохол. За да се предпазите, доколкото е възможно, от тежки махмурлуци или дори срамни истории, ето пет съвета как да бъдете част от празника без да страдате след това:

1. Не бързайте

Много хора се опитват да поглъщат огромни количества алкохол по време на празниците, но това само ще им навреди и няма да могат да функционират до средата на деня. Другото нещо е, че като се напиете твърде рано ще изпуснете всичките луди неща, които близките ви правят. Всеки празник трябва да започва с леко питие като например Мимоза или пък Блъди Мери, а твърдият алкохол трябва да се включи едва след вечеря, но преди десерта.

2. Колкото по-хубава е чашата, толкова по-елегантни изглеждате

Никой не може да те съди за решението ти да изпиеш две бутилки вино, ако го правиш, пиейки от елегантна кристална чаша. Колкото по-малко погледи привличате, толкова повече може да консумирате.

3. Лошата телевизия е по-добра с алкохол

Всички обичаме коледните класики като „Сам Вкъщи“, но също така има и толкова много ужасна телевизия по време на празниците. В случай, че попаднете на лошо предаване, което ви е скучно – не се мъчете, а грабнете чашата с алкохол и му се насладете.

4. Дремките са от изключителна важност

Бърза дрямка след вечеря може да е изключително важна за „втория рунд“, а и може да накара другите да си мислят, че спите просто, защото се преяли!

5. Иисус е обичал виното

Първото документирано чудо на Иисус е това, че е превърнал водата във вино на сватба в Кана. Виждате ли? Дори той е мислел, че събрание на цялото семейство не може да мине без сладкия еликсир, който е виното – все пак Господ е направил гроздето.

В крайна сметка не се срамувайте, не се чувствайте гузно, нито пък се страхувайте – вдигнете чашата и благодарете на Господ, че алкохолът съществува, призовава авторът на съветите от сайта beu.bg.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 рес еоод

    1 0 Отговор
    виното върви с хубаво сухо мезе и хубава жена, може и без второто, след първия литър ще ви се види хубава
  • 2 Дионис

    0 0 Отговор
    Ако не умеете да пиете, последното място, на което ще се научите е тук!