Last news in Fakti

5 Декември, 2016 10:53 3 297 4

Кога порастват мъжете?

  • мъжете-
  • порастват-
  • кога

Учени изчислиха точната възраст на морална зрялост

Учени са изчислили биологичната възраст, на която мъжете достигат морална зрялост, съобщи Ireactor.

Според тях мъжете достигат психологическа зрялост на 43 години. Вероятно, за това и повечето жени твърдят, че мъжете винаги си остават деца.

Според експертите дамите достигат своята зрялост на 32-годишна възраст. Реално след преминаването на 40-годишна възраст мъжете започват да губят заинтересоваността си към детски неща и забавления. Данните идват от анализ на аудиторията на детски програми.

Това е станало в рамките на психологически експеримент със сътрудниците на детския канал Nickelodeon, по който се е излъчвало хумористично шоу. Най-много зрители от мъжката половина са били на възраст между 25 и 35 години. Най-малко са били тези на възраст след 42 години.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Фройд

    5 0 Отговор
    Мъжете порастват за известно време, когато видят нещо голичко засуканко, след това се смаляват до следващия път и така до кЪ могат ;)))
  • 2 Васичка Атанасова

    1 0 Отговор
    СЛЕД 43 Г ТО ЖИВОТ ЛИ Е ?
    ПОЧВАТ БОЛЕСТИТЕ
    ИЗМИРАТ ТИ РОДИТЕЛИТЕ
    М..КА МУ И ЖИВОТ

    Коментиран от #4

  • 3 Разочарован

    0 0 Отговор
    Дори и така да е, пак съм пораснал.....
  • 4 Алина Пенила

    0 0 Отговор

    До коментар #2 от "Васичка Атанасова":

    О, след 40 г. чувствената жена опознава и се наслаждава на страстта пълноценно. Не пропускайте този момент, мили дами. Може да продължи дълго, не се прехласвайте като майки и баби, за да не станете досадни сиви женици.