Last news in Fakti

1 Януари, 2017 03:15 1 295 1

Австралиец "лови" риба на наводнена улица в Мелбърн (Видео)

  • риболов-
  • мелбърн

Видеото на Парис Джорданоу е гледано повече от 5 милиона пъти само за ден

Австралиец се прослави в интернет с видеоклип как се преструва да лови риба по време на наводнение по улиците на Мелбърн след буря, съобщи Би Би Си.

Видеото на Парис Диас Джорданоу е гледано повече от 5 милиона пъти само за ден. В него се чува как мъжът се провиква "Ще го хвана", докато кола се носи по течението на водата.

Потребителите в социалните мрежи се забавляваха на щурата му постъпка, като някои от тях се пошегуваха, че той трябва да бъде обявен за "австралиец на годината".

Парис Джорданоу пиел кафе с приятели наблизо, когато решил да отиде до подлеза в Южен Мелбърн, известен с това, че се наводнява.

"По това време на годината има проливни дъждове, а някои преминават с превозните си средства оттук. Затова решихме да дойдем и да погледнем какво става", каза Джорданоу.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Фокс

    1 0 Отговор
    Манете го тоя клоун плагиат, но ме впечатли как плува колата, това ако беше някое бмв щеше да потъне, като тухла :)))