1 175 0

Терминатора наследява Тръмп в реалити шоу

Анатоли Стайков

Филмовата суперзвезда Арнолд Шварценегер е новият съдия в култовото телевизонно шоу "Стажантът'. Той наследява на поста не кого да е, а Доналд Тръмп

Причина за рокадата е, че милиардерът ще положи клетва на 20 януари като американски президент и постът му в предаването остана вакантен. Новият човек е бившият губернатор на Калифорния Арнолд Шварценегер.

Любопитен факт е, че Арнолд променя легендарната реплика на Тръмп: "Уволнен си" в „Ти си терминиран!“.

Шварценегер вече дебютира в първия епизод на предаването, в което участници този път са известни личности. „Първият път не беше лесно. Но вече знаете репликата и звездите знаят какво да очакват. Поемете риск, спечелете всичко“, написа в „Туитър“ бившият Мистър Вселена.

Новият осми сезон на „Стажантът“ събра на едно място певеца Бой Джордж и Лайла Али - дъщеря на боксовата легенда Мохамед Али, карайки ги да изпълняват свързани с бизнеса предизвикателства.

Макар вече бъдещ президент Тръмп остава изпълнителен продуцент на предаването и името му ще бъде изписвано във финалните надписи. Все още не е известно дали бъдещият стопанин на Белия дом ще получава хонорари за новите епизоди.

САЩ


Още по темата

Напиши коментар:


Публикувай