2 851 3

Апокалипсис сега: Три причини за края на света

Анатоли Стайков

Учените смятат, че в най-близко бъдеще човечеството и Земята като цяло могат да бъдат унищожени. Експерти стесняват кръга и посочват трите най-вероятни причини, които ще предизвикат глобален апокалипсис.

Сред тях фигурират: глобална епидемия от вида на Зика или Ебола, война с ядрено или биологично оръжие, както и катастрофално изменение на климата. За това се говори в доклад на учени от Оксфордския университет.

Изследователите все пак смятат, че не всичко е загубено за човечеството. Няма непобедим вирус, ако правителствата реагират навреме и разработят ответни мерки.

Що се отнася до глобалното затопляне, срещу него учените предлагат пускане в атмосферата на сулфати, за които се смята, че ще намалят температурата на планетата.

Великобритания


Още по темата

Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • Джон Смит
  Отговор
  1 19:50  04.02.17
  Господ, знае кога! Ще оцелеят праведните, които са все по малко и малко!
 • Господ
  Отговор
  2 21:23  04.02.17
  Не сега, не сега. Я знам кога
 • незнайко
  Отговор
  3 11:55  05.02.17
  Зика и Ебола са лабораторни щамове пуснати изкуствено. Затоплянето не е вследствие на СО2. Слънчевата активност е по голяма - затова. В мегаполисите имо СМОГ защото няма достатъчно дървета. За всяко нещо си има обяснение, което не ни се дава. Нали големите корпорации трябва да трупат милиарди. Правилно е казал човека написал 1 пост.

Напиши коментар:


Публикувай