Last news in Fakti

22 Февруари, 2017 14:50 5 947 2

Мъничка кукла трол "Тръмп" ще ви докара до сълзи

  • тръмп-
  • кукла-
  • трол-
  • доналд тръмп-
  • чък уилямс-
  • сащ

Смущаващото голо тяло на американският президент е направено от гума

Мъничка кукла трол "Тръмп" ще ви докара до сълзи - 1
Снимки: Фейсбук

Дори след като официално пое юздите на държавата, американският президент Доналд Тръмп продължи да бъде обект на присмех и подигравки.

Поредният повод за смях и коментари стана появата на смущаваща гумена кукла трол, изобразяваща американския президент с всичките му мънички атрибути.

Фигурката, с размери 12 х 10 см., вече е пусната в продажба и всеки може да я притежава за скромната сума от 25 долара.

Автор на тази "играчка" е Чък Уилямс, 56-годишен жител на щата Уисконсин, пенсиониран старши скулптор от компанията "Дисни" в Калифорния.

В продължение на 30 години артистът е създавал скулптури за филми, играчки, тематични паркове и фигурки с колекционерска стойност.

Появата на новия му проект в интернет предизвика вълна от реакции и той за много кратко време успява да събере парите, необходими за масово производство на това малко голо тролче с лика на Доналд Тръмп.

"Тролът Тръмп е по-голям, от онези тролчета от 60-те години и по-малък от тролчетата, които се появиха през 80-те и 90-те години", пише пенсионираният скулптор към описанието на куклата.

В момента, куклите могат да бъдат закупени само с предварителна поръчка, тъй като Уилямс все още търси фабрика, която да ги изработи качествено. Той се надява, че производството на повече тролчета Тръмп ще започне в следващите няколко месеца.

Мъничка кукла трол "Тръмп" ще ви докара до сълзи


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Реалист

    4 0 Отговор
    Хахахахаха - искам и едно с Ботоксовия Пути и ще си пия ракията с тях...
  • 2 обамата

    3 0 Отговор
    миловидна е, ще си я купя и сложа до леглото. може да ме вдъхнови и следващите да ги направя малко по-бели....