Last news in Fakti

24 Февруари, 2017 13:31 1 435 4

Демократите със стратегията за свалянето на Тръмп

  • доналд тръмп-
  • стратегия-
  • демократи

Те ще противодействат на консервативните медии

Членове на Демократическата партия са изготвили подробна програма за свалянето от президентския пост на Доналд Тръмп, съобщи RT.

Това е станало след среща на представители на партията с инвеститори във Флорида. Автор на плана е либералният активист и близък съюзник на Хилари Клинтън – Дейвид Брок.

Брок призовава всички противници на Тръмп да се обединят. Според него трябва непрестанно да се следят действията на президента и да се критикува всяка една грешка или злоупотреба със служебно положение, за да могат да бъдат подавани искове и заявления.

Главната задача на демократите ще е да се борят с дезинформацията на консервативните медии. Според Брок при Тръмп властта ще се превърне в основно средство за пропаганда.

Предвижда се и стратегия, която да забрани на Тръмп да дава интервюта по телефона, тъй като според демократите президентът трябва да отговаря лично на въпросите към него.

Планира се и създаването на специална интернет платформа. Тя трябва да противодейства на президентски медии.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Све

    9 1 Отговор
    Като се съберат ще организират мега гей парад … Ще обърнат с краката нагоре целия свят
  • 3 Поп Грую

    6 0 Отговор
    Епа демократите имат към 500 медии, републиканците - 26. И мани другото, американците не вярват на демократичните медии - много лъжели. Ужас!
  • 4 Kcaniba

    3 0 Отговор
    демократите правят най демократичните превраьи, и най розови гей паради!!!