Last news in Fakti

31 Март, 2017 11:11 1 316 0

Кристиан: Отношението към Самойлова е „страшно нечестно“

  • кристиан костов-
  • евровизия-
  • конкурс-
  • песен-
  • русия-
  • българия-
  • подкрепа

Благодарен съм на България и очаквам родината ми – Русия да ме подкрепи на финала

Кристиан: Отношението към Самойлова е „страшно нечестно“ - 1

Българският участник Кристиан Костов изрази надежда, че Русия ще го подкрепи на финалите на конкурса в интервю за руската информационна агенция ТАСС.

Той е благодарен на България, която ще представлява, но все пак изпитва носталгични чувства към родната си Русия, където е израснал.

Най-младият участник в конкурса сподели, че му е много приятно да види, че го подкрепя цяла България.

"Нямам руски корени, но съм израснал в Русия и ще ми е много приятно, ако там ме подкрепят", казва Костов.

ТАСС представя 17-годишния изпълнител като московчанин, който идва от смесен брак. Баща му е българин, а майка му — гражданка на Казахстан. Посочва се, че младежът е получил руско музикално образование.

Конкурсът "Евровизия" се политизира излишно, смята той и определи положението на руската изпълнителка Юлия Самойлова като "страшно и нечестно". А за самата изпълнителка смята, че би била много силен конкурент.

"Не искам да обсъждам политически теми, защото мисля, че "Евровизия" е музикален конкурс, а музиката обединява. Сега обаче сме свидетели на обратното. Надявам се всичко да се уреди и страните да намерят общ език и да решат проблемите. Жалко е да бъде загубен такъв участник като Юлия. Случващото се е страшно и нечестно", подчертава Костов.

От конкурса в Киев Кристиан Костов очаква преди всичко положителни емоции. "Много искам да победя, както никога в живота си. Нали ще представлявам не само себе си, но и цяла България, интересите на всички българи по цял свят", казва изпълнителят.

Той определя участието си в Евровизия като много отговорно. След миналогодишния успех на Поли Генова, която зае четвърто място, той смята, че ще му е трудно да отстои тези позиции, но много би искал да подобри постижението й.

За песента Beautiful Mess, с която ще участва в конкурса, Костов казва, че има късмет, защото тя е написана специално за него и споделя, че точно любовта, за която се пее в нея, прави хаоса красив и ни помага да се борим с него.

Полуфиналите на конкурса на "Евровизия" са на 9 и 11 май, а финалът — на 13 май.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА