Last news in Fakti

20 Април, 2017 15:07 3 332 3

Помните ли Spice Girls? Те се събират отново (ВИДЕО)

  • spice girls-
  • събират се-
  • група-
  • мелани браун-
  • развод

Това може да стане, след като Мел Би се раздели със съпруга си Стивън Белафонте

Помните ли Spice Girls? Те се събират отново (ВИДЕО) - 1

Популярната през 90-те години британска момичешка група Spice Girls се събира отново. Новината, около която се спекулира от известно време, беше официално потвърдена от три ом момичетата Ема, Гери и Мел Би.

Преди около година, групата отпразнува 20 години от създаването на сингъла "Wannabe". Въпреки че това не е първото им парче, то успява да стане глобален хит, изкачвайки се до върха на почти всяка музикална класация в почти всяка страна по света.

Помните ли Spice Girls? Те се събират отново (ВИДЕО)
Снимка Архив АП/БТА

За да отпразнуват годишнината, три от членовете на групата — Мел Би (Scary Spice), Гери Халиуел (Ginger Spice) и Ема Бънтън (Baby Spice) заснеха заедно видеоклип под завивките на огромно легло, за да изкажат благодарността си към феновете. Споменавайки помежду другото "специално парти", на което всички фенове са "поканени", трите жени намекнаха и за предстоящо събиране на групата.

По-късно те съобщиха, че ще направят специален концерт в Хайд парк в Лондон. Въпреки уверенията на Виктория Бекъм (Posh Spice) и Мелани Чизхолм (Sporty Spice), че нямат намерение да се присъединят към трите си бивши колежки в това „събиране“, триото нямаше никакво намерение да се отказва от идеята.

И така, след няколко непредвидени ситуации и обстоятелства, около година по-късно, днес, когато разводът на Мелани Браун (Мел Би) със съпруга ѝ Стивън Белафонте, е вече факт, това така чакано събиране може да се състои.

Помните ли Spice Girls? Те се събират отново (ВИДЕО)
Снимка Архив АП/БТА

Според изданието Page Six, бракът на Мелани Браун е бил основна пречка за събирането на групата. Твърди се, че Гери и Ема почувствали неприятното и контролиращото влияние на Белафонте, с което той държал изкъсо съпругата си.

"Присъствието на Стивън винаги е било стряскащо и неприятно", заяви източник, цитиран от "Сън". "След раздялата му с Мел Би, нещата ще станат светли и радостни.“

Гери, която роди през януари, също коментира свободата на Мел Би, като заяви, че планът за групата е в действие, но „няма да се случи веднага, а в съвсем близко бъдеще.“

Помните ли Spice Girls? Те се събират отново (ВИДЕО)

През ноември миналата година, в онлайн пространството се появи и първата песен на триото — Song For Her. Тя излезе няколко месеца, след като стана ясно, че Виктовия Бекъм е забранила на трите си бивши колежки да пеят на концерта старите хитове на групата.

Spice Girls е създадена в Лондон през 1994 г. с членове Виктория Бекъм, Мелани Браун, Мелани Чизхолм, Ема Бънтън и Гери Халиуел.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Bossman

    0 0 Отговор
    И да се съберат отново,няма да е същото.Единствено Виктория Бекъм ми харесва от групата.Успяла жена

    Коментиран от #3

  • 3 Михаил

    0 0 Отговор

    До коментар #2 от "Bossman":

    Там е работата,че няма да се съберат.Не е нужно да се ровиш в Гугъл за да откриеш,че няма женска музикална група,която да е просъществувала повече от няколко години особено ако стане световно известна.Жената винаги е била себично и алчно същество и стане ли въпрос за известност и пари не желае да споделя с други.За пример ще ти дам въпросните Спайс Гърлс,Дестинис Чайлд,Ол Сейнтс,Пусикет Долс,Благ и т.н.Всички те станаха световно известни,но като се оядоха с пари и известност после на определен етап всяка от членовете на тези групи почна да прави каквото си иска,да се мисли за нещо повече от останалите,да иска да прави соло кариера за да не дели с другите.Появиха се конфликти и разпадът беше неминуем.Сега пак има някакви групи Фифт Хармъни и Литъл Микс,но и те няма да останат задълго заедно.За сметка на това мога да ти дам доста примери на мъжки банди,които са на сцената от десетилетия и не са се разпаднали все още.