Last news in Fakti

24 Май, 2017 15:48 6 206 4

"Ало, Господ?" Пастор звънна на Бог (ВИДЕО)

  • пастор-
  • бог-
  • господ-
  • телефон-
  • проповедник-
  • телефонен разговор-
  • зимбабве-
  • пол санянгор

Проповедникът е единственият, който има личния номер на Господ

"Ало, Господ?" Пастор звънна на Бог  (ВИДЕО) - 1

Някога замисляли ли сте се над въпроса дали Господ има телефон? Ако е така, то вече има кой да ви отговори.

Вярващи от цял свят, десетилетия наред търпят безумното поведение на своите духовни водачи, като някои от тях стигат до такива висини в опитите си да убедят миряните в съществуването на Бог, че прибягват до странни и понякога шокиращи трикове и фокуси. Но колкото и очевидна да е измамата, харизмата на тези духовни водачи е толкова силна, че последователите им сляпо ги следват и вярват.

И точно когато си мислите, че вече сте видели всичко, се появява този пастор от Зимбабве, който води телефонен разговор с Бог, чиито личен номер притежава, пише изданието Herald Live Zimbabwe.

Пасторът Пол Санянгор бе заснет как "звъни" на Бог пред очите и аплодисментите на събралата се около него втрещена публика, като демонстрация, че има личния телефонен номер на Създателя.

Той е бил заснет "да говори с Бога", докато обикаля напред-назад пред коленичила на земята жена по време на църковна проповед през март.

"Ало, Господ?" Пастор звънна на Бог  (ВИДЕО)

"Ало, Господ ли е на телефона? Това Раят ли е?", започва разговора си пасторът, държейки телефона до дясното си ухо и добавя: "Тук при мен има една жена, какво можете да кажете за нея?"

Разговорът, пред погледите на все още скептичната си аудитория, продължава с многозначително "Аааа" и после "О." докато Санянгор слуша онова, което Бог има да му каже.

После той описал от името на Бог факти от живота на коленичилата жена, част от верните му последователи, редовно посещаващи проповедите.

Потребителите в социалните мрежи са удивени от постъпката. Някои от тях смятат, че подобно поведение е напълно недопустимо. Други искрено се радват, че сега, дори жителите на Африка могат да си позволят свободно да ползват телефон, защото роуминг таксите за разговори с Рая сигурно са високи.

Пастор Пол категорично потвърждава, че има номера на Бог и редовно получава съвети от него как най-правилно да постъпва в дадени ситуации.

Санягор смята в най-скоро време да започне да води тв шоуто, наречено "Heaven Online" по телевизионния канал на неговата църква Victory TV. Той обещава, че вярващите ще могат да чуят и видят още много негови телефонни разговори с Всевишния.

За сега пасторът отказва да даде личния номер на Господ, защото все още не му е дошло времето. Въпреки това, в интервю за телевизия Bulawayo 24, той заявява, че мъката, която е донесъл неговият телефонен разговор на някои вярващите, го е накарала да обмисли въпроса и скоро щял да сподели Божия номер, за да може и някой друг да му се обади.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Зорлем

    8 0 Отговор
    Искам да стисна ръката на човекът, който му носи фактурите на Господ, или който му е дал предплатената карта!
  • 2 ник

    3 0 Отговор
    Роуминг такси ще има като отидем в рая и ни звънят от тук, дотогава само ще е международен или извънземен разговор.
  • 3 ДЕДО ВЛАДИКА

    2 0 Отговор
    А този ,,убавец" що не звънне и да пита кога,, ша са опрайм"В БГ-то ?
  • 4 Кабули

    1 0 Отговор
    Е, този надмина всички луди на света, взети заедно, ведно с Лудия от Северна Корея и Свръх естествения от Русия! А, да не забравим и нашия!