2 000 2

Край на късите полички при голфърките

Дълбоките деколтета също ще се санкционират оттук нататък

Снимка: Facebook
Снимка: Facebook
Константин Карагьозов

Женската професионална голф асоциация (LGPA) въведе нов дрескод при спортистките, според който им се забранява да носят дрехи с дълбоки деколтета, гамаши и/или къси поли. Всяка състезателка, която дръзне да наруши тези правила, трябва да е готова за глоба в размер на 1 000 долара. Ако пък провинението се повтори, глобата ще се удвои.

„Новото правило ще помогне на състезателките по голф да представят себе си като професионалистки и ще създаде повече позитивен образ за нашата игра“, смята Дейли-Донофрио от отдела по комуникация на асоциацията.

Решението предизвика редица критики, а някои медии дори го заклеймиха като "дискриминация на жените по външен вид“. Мнозина смятат, че с новия "консервативен" дрескод нивото на интерес към женския голф ще рязко ще секне.Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • ааа
  Отговор
  1 01:36  18.07.17
  Що направо не прескочите тая фаза и директно да мините на буркини и фереджета ?
 • Шаран БГ
  Отговор
  2 07:58  18.07.17
  Аз предлагам нов "дрескод" - плажни бикини !! И монокините вършат работа, ама някой неща много ще се люлеят - не че ще се откъснат и паднат.Долната част е хубаво да бъде тип"прашки"- за еднократна употреба.Удобно, хигиенично и естетично . Да се канят за публика най-вече мужкарци от Персийския залив. Може / по изключение/ и абонати на Централния софийски затвор !

Напиши коментар:


Публикувай