Last news in Fakti

1 Август, 2017 01:45 13 729 1

Енджи Касабие и Рабих Ел Зейн на ваканция с „Мистър Ливан 2017„ в България 

  • енджи касабие-
  • рабих ел зейн-
  • ливан

Почетният консул на Молдова д-р Веселин Чипев и НП посланик на Ливан у нас Сузан Моузи подкрепиха бъдещите кандидати за престижната титла в Бейрут 

Енджи Касабие и Рабих Ел Зейн на ваканция с „Мистър Ливан 2017„ в България  - 1
Снимка: ПРофайл - Европа

Официално приключи официалната визита на ливанските делегати в България по покана на звездното семейство Енджи Касабие и Рабих ел Зейн.

"Да промотираме красотата и ливанската култура, изкуство и традиции бе целта на посещението ни. Бих искала специално да благодаря на ливанската туристическа агенция Orient plus,Travel Shop за официалното превозване на моделите. На невероятния почетен консул на Молдова д-р Веселин Чипев, за топлото гостоприемство, разкошните апартаменти на Capital city center, за модерния фитнес Пулс Пловдив. За изключителния Роял СПА хотел Велинград - минерална вода, комфорт и класа.

Имахме една наистина перфектна почивка. Отново ще се завърнем. Лично и на Виктория Кесаровска и нейния Victoria SPA.

На собственика на Biad premium club Димитър Иванов и Александър Гогов www.Limos-bg.com.„ сподели в социалните мрежи красивата и крехка Енджи Касабие.

С вкусна вечеря и ароматни наргилета от Босфора, моделите се насладиха на кухнята в Samer gril house, лично собственика Самер Осман се погрижи за важните си гости да се чувстват всеки перфекнто.

За да уважат бляскавото събитие тук дойдоха собственикът на Бейрут Фешън уик Нидал Бшарауи и лицензиант на конкурса с история Мистър Ливан, д-р Мохамед Фахрат, продуцента и режисьора Георги Костов, Самер Осман, Марио Тарейн от екипа на Профайл, Юлиян Ненчев и много други.

Посланичката на Ливан Сузи Моузи прие сънародниците си в своята резиденция и изненада с торта, на която изображение имаше официалната снимка на всички претенденти за титлата Мистър Лива.

На 30 август в журито на модната надпревара влизат изпълнителката Хаифа, топдизайнера Захир Мурад, Енджи Касабие и от българска страна Атанас Лазаров.

Рабих ел Зейн влиза в ролята на водещ в качестовото си и на носител на титлата Мистър Ливан 2014.

В ефира на МТВ Ливан ще видим кадри от България - Варна, Пловдив, СПА столицата на Балканите Велинград и София.

„Повече от щастлив съм, че този проект стана реалност и че имах възможността отблизо, заедно с Енджи Касабие да промотираме двете държави Ливан и България по най добрия начин“, сподели Атанас Лазаров.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Един гост

    0 0 Отговор
    За къде без Атанас Лазаров.