3 503 3

Най-младата кралица в света - смайващо умна и красива (СНИМКИ)

Събина Андреева

Докато светът говори за принц Хари и неговата годеница Мегън, ние ще насочим вниманието ви върху най-младата управляваща кралица в наши дни - кралицата на Бутан.

Тя се казва Джетсун Пема Уангчук и е едва на 27 години. Тя поема управлението на страната на едва 21 години, когато се омъжва за "Краля на драконите" или Джигме Хесар Намгиал Вангчук - кралят на Бутан, пише InStyle.

Младата кралица е живяла във Великобритания, където е учила международни отношения, психология и история на изкуствата. След като завършва висшето си образование, се връща в родната страна Бутан, където по-късно се омъжва за краля.

27-годишната кралица е инициатор на множество благотворителни акции и каузи, най-често свързани с опазване на околната среда.

През февруари мината година на кралското семейство се ражда наследник. Сега младото семейство се грижи освен за страната, а и за малкия си син.

Вижте сами колко красива и стилна е бутанската кралица.Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • НЕразбирач
  Отговор
  1 21:54  05.12.17
  Мога да я взема, без необходимост да ми присъждат титли! Хубавото си е хубаво! Със сигурност е далеч по-възпитана от днешните нашенки, западноевропейкките и т.н.

  Коментиран от #2

 • Адвокат
  Отговор
  2 12:07  06.12.17

  До коментар #1 от "НЕразбирач":

  Като я вземеш бе Гуджо, ще имаш ли пари за да я издържаш ? Защото както виждаш мадамата ще иска да ходи в чужбина по конференции и симпозиуми върху опазването на Околната среда, а не да ти става в 6:00 часа сутринта и да се вози в нередовния градски транспорт на г-жа Фандъкова в София, за да стигне до работното си място !
 • doe
  Отговор
  3 08:15  07.12.17
  Обаче краля малко Елвис Пресли прическа.

Напиши коментар:


Публикувай