3 533 4

Новата на Митко Динев обвини Емануела в тормоз

Иво Стойнев

Млада дама от Несебър е подала няколко жалби в местната полиция срещу фолкпевицата Емануела. Дарина Аврамова е новата жена до наследника на фамилията Диневи – Димитър Динев и това, според нея е причината да попадне под отровните стрели на чалга звездата е безумната ревност, която тя продължава да изпитва към бащата на детето си.

Преди броени дни в жълтата преса се появи материал, в който Дарина Аврамова е описана като мъжемелачка със съмнително поведение. В текста се правят внушения, че русокосата избраница на Динев младши е заработвала в чужбина, а в курорта се полза със съмнителна слава, пише "Трафик".

"Да, имаме връзка. От 4 месеца сме заедно. Но през цялото това време и двамата сме подложени на невероятен психически тормоз. Тази статия, която бе публикувана в жълтите сайтове на Нова година просто преля чашата. В нея няма една вярна дума, освен факта, че с Митко сме заедно. И в интерес на истината аз нямаше да повдигна въпроса, въпреки всички гнусни внушения ,които са направени в нея, ако не беше замесено и детето ми. Синът ми е на 10 години и това е възраст, в която децата са много чувствителни, а в училище се говорят какви ли не неща", призна Дарина.

Двете с Емануела били близки, но после отношенията им охладнели:; "Повече от година бяхме приятелки. Когато тя се раздели с Митко ,търсеше всякакви възможни начини да се приближи до него и да събира информация. Тогава имах заведение, тя започна да идва, сближи се с мен, умилкваше се, споделяше , оплакваше се. По онова време свързваха името на Митко с една плеймейтка. Тя направи момичето на две стотинки, в най-различни предавания я обиждаше, а за него даваше отвратителни интервюта. Разбрах, че тази жена е опасна и спрях да се виждам с нея. Беше ми обаче много трудно да се отърва от нея."

Според Дарина тормозът започнал, след като певицата научила за връзката на бившия си: "В момента, в който тя разбра , че имам връзка с Митко. Пусна на официалната си страница обява за сексуслуги с моите два телефона. След това започна да ми пише смс-и. В един от тях ми написа да пазя сина ми , защото била Скорпион и не прощавала. Пуснала съм няколко жалби в полицията."Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • Боримир
  Отговор
  1 15:31  06.01.18
  С тези искуствени устенца сигурно ще е много умна и интилигентна.
 • ха ха ха
  Отговор
  2 09:52  07.01.18
  На снимката е Емануела.
 • Славина
  Отговор
  3 18:42  08.01.18
  Емануела тормози тая . Тормозише бившата му и 100 процента и следващата ще тормози също . Селските и номера едни и същи .
 • гощо
  Отговор
  4 08:05  09.01.18
  Този тъп ли е,прост ли е?!?!? От една разпоретина на друга разпоретина!!!

Напиши коментар:


Публикувай