3 524 2

Влюбен миньор загуби живота си след спор за жена (ВИДЕО)

Събина Андреева

Млад миньор от руския град Кемерово решил да посети любимата си по-рано от очакваното, но вместо нея, го посрещнали група мъже.

Мъжът се върнал по-рано от работа и посетил апартамента на възлюбената си, но вместо тя да му отговори мъжки глас го посъветвал да си тръгне от домофона на момичето. Тя така и не се появила и не казала нищо. Мъжът не се отказал и отвърнал на другия мъж в дома на жената да излезе навън, за да се разберат като мъже. Само че от жилищната сграда излязъл не един, а цяла група мъже, които явно били на гости на девойката.

Любовникът казал на миньора, че отношенията между него и любимата му вече са приключили и ще е най-добре за него да си тръгва. По време на разправията групата мъже, която била в сградата излязла навън и започнала да преследва руснака. Един от нападателите стрелял в лицето му с травматично оръжие и сега пострадалият се намира в реанимация в кома.Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • Патриот
  Отговор
  1 21:26  08.01.18
  Какво е това травматично оръжие? Там виновника ще си получи заслуженато? Ние тук да му мислим с нашата правораздавателна система.
 • Баче Кико
  Отговор
  2 16:37  11.01.18
  Горкият,пордата жертва на ко---те. Травматичното оръжие стреля с гумени топчета,разрешени са в Русия.

Напиши коментар:


Публикувай