Last news in Fakti

17 Май, 2018 14:25 54 612 43

Мая Савова шашна всички с невежеството си за живота на обикновените хора

  • мая савова-
  • глезена-
  • риалити шоу-
  • смени жената-
  • размяна на семейства-
  • финансово състояние

Съпругата на Крум Савов се втрещи, когато разбра, че обикновено семейство живее с по 800 лв. на месец

Красивата съпруга на Крум Савов — Мая се оказа , че е глезена като принцеса от спортния коментатор. Откакто е омъжена за него фармацевтката живее охолно и не се е сблъсквала с недоимък, липса на средства или празен хладилник.

Това стана напълно ясно по време на участието ѝ в риалити шоуто „Смени жената”. Мая Савова размени мястото си със своята адашка - Мая Кючукова и влезе в дома ѝ, който се оказа изключително различен от палата на семейство Савови, пише клюкарският вестник „Таблоид“.

Оказа се, че тв звездата изобщо не знае цената на картофите, хляба и млякото и остана потресена, когато разбра, че ще трябва да се справя с бюджет от 10 лева на ден. Съпругът на Мая Кючукова не повярва на ушите си, когато г-жа Савова го питаше колко струва млякото, колко хляба и картофите. Когато разбра пък, че в семейството нонстоп се готвят варива, аптекарката призна, че всъщност никога в живота си не е готвила боб.

Тя буквално остана с отворена уста, когато разбра, че семейството на адашката й живее с 800 лева на месец, а в същото време другата Мая бе изненадана, че Савови разполагат с около 5000 на месец.

Всъщност съпругата на Крум Савов рядко готви у дома, защото най-често поръчват готова храна от ресторантите. Това обаче втрещи заместничката на фармацевтката, когато спортният коментатор й остави пачка пари, за да поръча риба, салати и суши.

Бедната жена отсъди, че 35 лева за вечеря за двама й се струва страхотно разхищение и че подобно нещо е нормално да си позволяваш един-два пъти в месеца, но не и повече. Тя бе втрещена, когато призна на Крум Савов, че живеят мизерно, но тя не работи, а е домакиня вкъщи. „Значи имате пари за цигари, а нямате за храна?”, скастри я „новият съпруг”.

Известният с прямотата си Крум Савов директно й обясни, че ако си стои у дома и отхвърля варианти за работа като неподходящи, няма как да живеят по-добре. „Така да си стоиш вкъщи и да чакаш, не става”, скастри я строго той.

Че популярният спортен коментатор осигурява добър стандарт на живот на любимата си се знае отдавна. Крум е повече от щедър към жената, в която още е влюбен до уши, но въпреки всичко съпругата му никога не си е и помисляла да си стои вкъщи и да не работи. Освен че е дипломиран фармацевт и върти собствена аптека, Мая направи и телевизионна кариера. Иначе префинената мадама предпочита да спортува и да се грижи за красивата си външност, отколкото да върви с парцала из къщи. Самият Крум пък не държал Мая да се върти из кухнята, а когато се наложи да се готви, самият той предпочита да хване черпака, още повече че бил доста голям майстор на много ястия.

Атрактивната г-жа Савова пък дори не можела да си представи, че може да върти домакинство без пералня със сушилня, миялна машина и всякакви кухненски роботи. В новия дом, в който я изпрати риалити шоуто обаче, й се наложи да простира, да мие чинии на ръка и да готви прости ястия с минимален брой продукти.

„Абе знам 2 и 200, минали сме през всякакви моменти в живота”, многозначително обясни пред камерите русокосата фармацевтка.


Поставете оценка:
Оценка 2.3 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 я си трай

    194 7 Отговор
    запълвате време с ненужни статии

    Коментиран от #38

  • 2 ежко бежко

    61 7 Отговор
    и двамата как си прилягат! ненапразно има една приказка...
  • 3 Morgoth

    168 27 Отговор
    Гледах предаването и мисля, че жената си беше доста адекватна. Парите с които разполагат си ги изкарват и двамата с честен труд и не е редно да им зяпаме в паничката. Дай Боже всекиму трудолюбие, добра професия и добри доходи. Няма как да живееш добре като си седиш само в къщи като другата.

    Коментиран от #4, #8

  • 4 JEEP

    76 16 Отговор

    До коментар #3 от "Morgoth":

    Така е, но тук хората само хейтят. Ако отделяха 10% от времето за хейтене, за да мислят как да изкарат някой лев в повече, сега щяха да са с една идея по-добре.
  • 5 гост

    181 15 Отговор
    Направо се съсипва от работа един спортен коментатор. Не може да вдигне гръб от работа. Проблемът на българия е в тотална липса на справедливост, в това число и справедливо пропорционално заплащане на различните категории труд в зависимост от значимостта, квалификацията и тежестта на труда. Как може един тъп телевизионен коментатор, нямам предвид само Савов а и много други като него, да взема заплата колкото 10 инженера или лекаря. Такова безобразия няма никъде по света, дори и в най-затънтените африкански страни. Затова образованите хора масово напускат тази помийна яма наречена българия, която се превърна в страна на мутри, измамници, чалгари, телевизионни "звезди" и шоу палячовци. Нищо здраво и смислено не е останало тук. По-лошото е в липсата на възмущение и протест от страна народа срещу такова невиждано безобразие. Пълна липса на дебат по този въпрос и в средствата за информация. Това е тотален провал на българския народ като здрав разум и ценностна система.

    Коментиран от #30, #34

  • 6 Жоро

    76 7 Отговор
    То пък бива бива ама да не можеш да смениш една крушка в къщи???Какъв мъж си??
  • 7 ......

    80 8 Отговор
    Хем знаела с 2 и 200, хем се втрещила, когато разбрала, че обикновено семейство живеело с по 800 лв. на месец? Нейният грозник кой знае колко банки е овършал, само и само големата принцеса да се праЙ на отворена.
  • 8 Фрич

    106 5 Отговор

    До коментар #3 от "Morgoth":

    Не им гледам в паничката но мога да кажа че у дома влизат по 7000 на месец след данъци и въпреки това знаем и колко струва хляба, и готвим и не се поръчва само от ресторанти.

    Тая си е кифла каквото и да си говорим

    Коментиран от #14

  • 9 stupid dog

    22 4 Отговор
    как ме сърбят лапичките...!
  • 10 Бай Колю доларАт

    83 11 Отговор
    Мда-а, дразнете българите, които не са имали късмета да станат богати, дали с много мозък, работа или по друг начин, а са наемни работници. Дразнете ги, побъркайте децата им, като им внушите, че родителите им са неудачници. Само така. Нека си мислят, че пари се "правят", а не се изкарват, с далаверка,
  • 11 777

    76 11 Отговор
    Мързеливите жени предпочитат готова храна.Не готвят вкъщи защото ще изпуснат нещо в фейса и след това ще влязат в криза.Хапвайте готова храна с неясен произход.Хахахахаа

    Коментиран от #17

  • 12 Ники

    36 10 Отговор
    аз примерно имам висок бюджет .. знам колко струва .. хляба и млякото ма не знам колко струват картофите чушките и краставиците .. Факт е че като имаш пари .. много много не гледаш цените .. освен ако не ги сравняваш с цел да не купуваш евтини стоки нали ... са относно заплатите може би е забравила жената че има и такива хора макар че е странно ... в крайна сметка всичко е въпрос на стандарт ..
  • 13 бай хю

    31 7 Отговор
    кво се прави на неразбрала, редовно я виждам да обикаля някъде по битаците и се огляжда за някой да я обслужи .
  • 14 Фен на БМВ

    39 10 Отговор

    До коментар #8 от "Фрич":

    Абе не изглеждаше като кифла в предаването. Добре се представи. Само да попитам авторката на статията-"Къде е потресаващия гаф"

    Коментиран от #32

  • 15 doktor bore

    15 32 Отговор
    доста захабена изглежда като за богаташка :))) не бих я боднал и пари да ми дават
  • 16 Пенсионер

    34 25 Отговор
    При капитализма е така. На всеки му според заслугите , а не на всички по 230 лв. и бегом на манифестация.Свиквайте.

    Коментиран от #19

  • 17 Я па я

    39 7 Отговор

    До коментар #11 от "777":

    Лили Иванова цял живот е яла само по заведения ,пък стигна 80 г. от тази лоша храна. А и пее..

    Коментиран от #18

  • 18 Куровед

    34 4 Отговор

    До коментар #17 от "Я па я":

    Лили е голяма работа, но и много дисциплинирана, като режим на хранене. Яде малко и подбрани храни.
  • 19 Куровед

    25 48 Отговор

    До коментар #16 от "Пенсионер":

    То при соца нито пари имаше, нито какво да се яде. Имаше опашки за хляб, мляко, най елементарни стоки.А месарите бяха като царе, ако нямаш връзки ядеш кучешка радост (етин воднист салам) и били и тлъстини.Да не говорим за останалите стоки.......

    Коментиран от #20

  • 20 paltarski

    37 13 Отговор

    До коментар #19 от "Куровед":

    До т.н. "пенсионер" въпрос - като е било толкова лошо при социализма нито пари, нито продукти той как е оцелял "горкия" и по точно да ли е живял изобщо по това време? Лошо нещо е деменцията...
  • 21 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 22 342

    13 2 Отговор
    статия боза
  • 23 Браво

    28 11 Отговор
    На семейство Савови, добре се представиха и много истини казаха. Не съм фен на Крум, но и аз като него ги чувам нещата. С лежане на кълка - не става.
  • 24 Суйо

    14 4 Отговор
    И няма да врякате после да ви връщат Софийското жителство и червената петолевка. Цяла България ще се изсипе да живее и работи в София. Как беше: "Расте, но не старее"
  • 25 Комшията

    19 3 Отговор
    Абе баровеца Савов затова в Макси не си плаща таксата за охрана!!!! А виж жена му става 😁
  • 26 СОЦ Меню

    13 21 Отговор
    Понеделник - Глад /по Лидия Ковачева/
    Вторник - Зрял фасул
    Сряда - Леща
    Четвъртък - Пиле разцепено за три манджи че да има и за Петък+Събота /добре известните пиле с ориз, пиле фрикасе и пилешка супа/
    Неделя - ако има кайма - супа топчета ако няма между-краковски салам.
    Общо взето мила соц картинка - за това меню и 800 лева са ти много!
  • 27 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 28 чиче

    7 2 Отговор
    Предаването трябва да е смени главата
  • 29 Джон Смит

    13 1 Отговор
    Аз пък съм стар скъперник; може да имам повече от Мая и Крум, за да имам знам цените на храната и горивата!
  • 30 Зорлем

    14 2 Отговор

    До коментар #5 от "гост":

    Да, бе, а Ким Кардашиян например е милионерка, защото се скъсва от работа с мотиката и там, в САЩ, всичкото заплащане е справедливо, нали?
  • 31 гост

    20 3 Отговор
    Аз не гледам колко точно струват продуктите, а какви са и дали са хубави и свежи. Има ли значение дали картофа ти е 50 или 70ст. Не пуша, не пия, не си купувам луксозни стоки, но и не гледам цената на всяко едно нещо и не тичам като пенсионер до другия край на града за 20ст., а си купувам зеленчука, месото и хляба от кварталните магазинчета със високо качество и приятелско отношение. Готвим си, за да ядем топла и качествена храна, а не защото не може да си позволиш да излезеш.
    Много е сбъркано да приемеш живота на домакиня и да не търсиш възможност за доход, а в същото време да ревеш, че нямаш, че все си без пари, че някой друг ти е виновен или те дразни с това, че изкава повече. Има супер много хора, които изкарват същите или по-високи доходи от някой, но понеже не си правят сметката и дори не се напрягат да се замислят, накрая нищо не им остава. Все едно ти с 1500лв заплата да си купиш апартамент, а друг на същата заплата да ти реве, че нищо не му оставало. Принципи и приоритети, всеки прави свой избор и е нелогично да е недоволен след това.
  • 32 мистика

    5 1 Отговор

    До коментар #14 от "Фен на БМВ":

    Да. Само в заглавието . За да е потресаващо.
  • 33 Мераклия

    12 5 Отговор
    Тая Мая , ще я ошетам без да се помая .

    Коментиран от #39

  • 34 Доста си объркан

    9 19 Отговор

    До коментар #5 от "гост":

    В България, която плюеш, в момента няма инженер дето да взима под 3000 лв, а ако си ИТ това е стартовата ти заплата. Толкова взимат и личните лекари, за хирурзите цифрите са по-високи. Всъщност питай личния си лекар колко пари прави и се убеди сам. Не зная какво работиш и къде живееш, но явно си сбъркал професията !

    Коментиран от #35, #40

  • 35 гост

    27 3 Отговор

    До коментар #34 от "Доста си объркан":

    Живял съм и в българия и в чужбина, сигурно повече от теб, и много добре знам къде какво се взема. Кои са тези инженери с 3000 лв заплата, само от ИТ сектора. Кои са тези редови лекари с 3000 лв заплата, я отиди в бърза помощ да видиш заплатите на колко лекари заедно правят тази сума. А колко са заплатите в университетите и бан. А на останалите хора, те не заслужават ли достойни заплати. Все повече българи ровят в кофите за боклук. В българия заплатите са на средно африканско ниво. Дори бецанците от война не искат да остават тук. Сигурно си някой платен партиен функцоинер командирован по сайтовете за да разкрасява ситуацията.
  • 36 гост ПП

    11 2 Отговор
    Вярно е, че в много страни разни шоумени и коментатори вземат високи заплати, но там преди всичко е осигурено достойно и мотивиращо заплащане на тези, които създават националното богатство, а не само на тези, които участват в неговото преразпределяне, както е тук.
  • 37 Гост

    2 3 Отговор
    Няма такова нещо. Там аналогът на БАН и подобни организации е частен. И затова работят както трябва. Много добре знаете.
  • 38 до Я си трай

    1 1 Отговор

    До коментар #1 от "я си трай":

    ...ама те и "риалитата" същите
  • 39 Комунист

    4 4 Отговор

    До коментар #33 от "Мераклия":

    И аз. Много ме кефи тази путара.на, с удоволствие бих и лизал путе.то
  • 40 инженер от България

    6 0 Отговор

    До коментар #34 от "Доста си объркан":

    Ами не ми е особено приятно,но аз съм инженер и от 10 години мечтая да ми повишат заплатата поне със 100-200 лева,за да стигна поне прага на осигуряване,за инженерна специалност, така че що не ми предложиш тази работа за 3000 на месец? Ще се съгладя веднага и ще я работя с кеф, няма да мрънкам!!!
  • 41 Гост

    3 1 Отговор
    Аз си мисля, че Мая осигурява основния доход при Савови.
    Авторката е в лека заблуда.
  • 42 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 43 Мая Бугова

    0 1 Отговор
    Мъжът й и тя са полуидиоти, за каквито България е рай.