Last news in Fakti

17 Март, 2012 07:52 1 403 0

"Горичка" организира Форум Здраве

  • горичка-
  • здраве

На 17 март, събота в Модерен театър, "Горичка" организира Форум Здраве. Идеята зад Форума е обвързана с виждането, че универсална рецепта за здраве не съществува, съобщиха организаторите.

Затова, Горичка събира дванадесет личности, които ще споделят опита от своя личен път към здравето. Tе заедно ще рисуват карта за откриването на това съкровище и ще ни убедят, че здравето е всичко, което ни се случва.

Латинска поговорка гласи, че трябва да се лекуваме с ум, а не с лекарство. И в този дух, публиката на Форум Здраве няма да слуша за хапчета, вредни храни, сутрешна гимнастика или чудотворни диети. Форум Здраве цели да вдъхнови хората да използват личната си свобода, за да намерят правилния подход към здравето си.

"Здравето, особено изгубеното, е една от най-тревожните и най-вълнуващи теми. Готови сме на всичко, за да го намерим отново. А пътищата са безброй и колкото повече търсим, толкова по-объркани стават те. Форум Здраве е идея как да открием вярната посока." отбелязва Магдалена Малеева.

Лекторите на Форум Здраве: д-р Силвия Еленкова - Център по интегративна медицина; Ирина Джамбазова - diabet.bg; Мартин Ганев - предприемач, земеделец, aktiv.bg; Калин Терзийски - писател; Тодор Желязков - управител на Елтрак България (eltrakbulgaria.com); Желяз Турлаков - Терапевтичен център "Ново начало" (novonachalo.com); Евгения Адърска - Асоциация на пациентите с онкологични заболявания и приятели (АПОЗП); д-р Давид Иерохам - психиатър, психотерапевт; д-р Полина Дякова - педиатър.

Форумът ще следва вече утвърденият формат от петнадесет минутна презентация, следвана от дискусия с модераторите и отговори на въпроси от публиката. Подобно на всички форуми организирани от Горичка и този път ще има биобар, Горичка щанд и книжарница, където гостите ще могат да намерят тематични книги и предмети. Релаксиращата атмосфера и приятелската среда са неизменна част от всяко събитие организирано от "Горичка".


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА