11 Декември, 2018 13:42 21 345 23

Изплуваха мръсни тайни от миналото на Джулиана Гани

  • джулиана гани-
  • минало-
  • еротичен модел-
  • еротични танци-
  • танци на пилон-
  • уголемяване на бюста-
  • биг брадър-
  • вип брадър

Силиконовата мис на времето си изкарвала парите с...

Джулиана Гани, която в момента е една от участничките в риалити формата „Биг Брадър: Мост Уонтед”, преди няколко години е работила като танцьорка на пилон в пловдивска дискотека, твърди жълтият вестник "Уикенд".

Блондинката се кълчила полугола пред подпийнали мераклии, но днес сякаш се опитва да забрави за миналото.

„Този период остана в историята. Сега се занимавам с конкурси за красота и се снимам”, обясни Гани пред съквартирантите си. На нея видимо ѝ е неприятно да говори за този период от живота си.

Риалити звездата започнала с еротичните танци още като тийнейджърка. Тя се качила на пилона едва 16-годишна, а майка ѝ Екатерина дори не предполагала за нощните ѝ изяви. „Докарвах си добри пари с това. Никой не ме е учил да танцувам, идва ми отвътре. После, като сложих силикона, хонорарът ми стана двоен, даже троен. По 400 лева ми даваха за топлес танц — бях по голи гърди и си танцувах, хич не ме беше срам”, разказвала е Джулиана в свои интервюта.

Една вечер майка ѝ я проследила до местоработата ѝ, защото заподозряла, че се случва нещо нередно. До онзи момент девойката лъжела, че печели като сервитьорка, но познати на майка ѝ я засичали и слуховете за неприличната ѝ работа се разпространили като ураган. Родителката на Джулка останала потресена, когато я съзряла на пилона полугола. Бясна, майка ѝ я хванала за косата и я свалила с крясъци и шамари пред очите на всички. Охраната се опитала да я спре, но тя заплашила, че ще извика полиция, тъй като по това време щерка ѝ нямала навършени 18 години.

Опърничавата Гани обаче, се кротнала само за кратко. Малко по-късно тя продължила с танците, защото такава била голямата ѝ мечта — да се изявява на сцена, пък било то и в стриптийз бар.„Защо го правиш, Джули? Пари си имаме, баща ти остави наследство…”, нареждала майка ѝ през сълзи, но без резултат. Гани продължила да се съблича, а когато си сложила силикон в бюста, съвсем му отпуснала края.

Първата операция за уголемяване на гърдите направила в пловдивска частна клиника и тогава преживяла най-големия си кошмар. Болките след интервенцията били толкова нетърпими, че блондинката буквално не знаела на кой свят се намира. „Близо две седмици не бях на себе си, месеци наред ходех с дренажите, които висят изпод кожата. Много е мъчително, но въпреки това исках гърдите ми да са още по-големи и няколко пъти след това пак лягах под ножа. Сега имам по 470 кубика във всяка цица”, разказва не без гордост пловдивчанката. Неотдавна тя коригира и носа си, защото по думите ѝ искала да добие „по-кукленски вид”.

Докато танцувала гола по баровете, Гани често получавала неприлични предложения, но се кълне, че никога не е правила секс за пари, а се ограничавала само с кълчене в оскъдно облекло. Блондинката се хвали, че много мъже проявявали интерес към нея, но сега се опитва да загърбила разкрепостеното си минало. Тя се старае да блесне пред приятели си Илиян Найденов едва ли не като девица, но за всички е ясно, че е далеч от представите за такава, пише в. "Уикенд".

Запознати твърдят, че Джулиана възприемала стриптийза само като забавление, а не като основен доход. Тя притежава цели 6 просторни апартамента в центъра на Пловдив и се издържа с рентиерство. Имотите получила от покойния си баща — богат италианец с арабски произход, който навремето се занимавал с бизнес и финанси. Макар че я изоставил като малка, след години той успял да се реваншира за отсъствието си с щедро наследство.

Риалити звездата израснала само с майка си, която има още три деца от различни мъже. Под тепетата се говори, че семейството на силиконовата мис е не само многолюдно, но и много интересно. Единият от братята й е свещеник и предизвикателната Гани трудно намира общ език с него. „Винаги ми прави забележки и ми казва, че не е нормално да ходя по улиците, облечена по този начин. Съветва ме да бъда по-скромна и да нося по-затворени дрехи. Аз обаче се чувствам добре така. Той не разбира моя свят, но и аз не разбирам неговия”, споделяла е Гани.

Тя е по-близка с другия си брат, който я отгледал, докато майка ѝ пътувала по работа. Младият мъж се занимава с дребен бизнес — има хранителен магазин. Единствената ѝ сестра пък е готвачка. Двете не се разбират. От цялото семейство само Джулиана имала амбиции да пробие в светските среди и в крайна сметка постигнала целта си, печелейки конкурса „Мис Силикон”. Най-голяма популярност обаче получи с участието си в миналогодишния сезон на шоуто „ВИП Брадър”.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ерген Кольо

    37 12 Отговор
    Eй таз да мога да я изклатя...............

    Коментиран от #3

  • 2 погнусен

    82 2 Отговор
    Стига сте рекламирали това деградирало шоу. Не виждате ли, че с това провокирате коментарите само на незадовлени чикиджии, като гореклатещия се Кольо

    Коментиран от #5

  • 3 Остър х.й

    42 5 Отговор

    До коментар #1 от "Ерген Кольо":

    Аз съм я клатил не е нещо особено !!!

    Коментиран от #10

  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Фи / 35 / 25 санта!!!

    17 4 Отговор
    На Жулката да и го жулна по бранатата катерица.

    Коментиран от #7

  • 7 Маги

    13 1 Отговор

    До коментар #6 от "Фи / 35 / 25 санта!!!":

    Само внимавай с тезе мерки да не я контузиш!
  • 8 aisiktir

    46 3 Отговор
    "...и никога не съм правила секс за пари."Все едно Баце да каже "...и един лев не съм откраднал."Верваме ти,булка.Тези на пилона,никога,ама никога не го правят за пари,от мен да го знаете! : )))))
  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 Манаф

    19 1 Отговор

    До коментар #3 от "Остър х.й":

    Колега и аз съм орал там , войнишко кепе
  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 МАК

    18 2 Отговор
    Що ни занимавате с тая измет провъзгласила се за елит
  • 13 Незнакомов

    11 6 Отговор
    Въпреки спорния външен вид, момичето е готино. Има неща класическо женско в поведението и говора което оставя приятно усещане...като за жена.
  • 14 vasik atanasova

    11 1 Отговор
    убаво цигане
  • 15 незнайко

    8 0 Отговор
    ( Публикувано във факти.бг: Риалити звездата израснала само с майка си, която има още три деца от различни мъже. ) Майка и дъщеря с еднакво мислене, но не за пред хора !!!
  • 16 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 17 Каймака на простотията

    8 0 Отговор
    Тва е дъното
  • 18 един пилон

    5 1 Отговор
    Тази съм я праскал не един път.Но единия път беше толкова пияна...помоли ме да извикам още един-двама и да не спираме поне 2 часа.Скъса ни!!!
  • 19 Бай Стоил Войвода

    2 0 Отговор

    До коментар #11 от "мъжки изрод":

    Браво баце! Съгласен съм. Случайно да ти викат Бай Стамат? 🤣
  • 20 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 21 Българин

    5 0 Отговор
    Докъто на такива усмърделници подражават българските коври.Така ще е.Важното е чалгата и кебапчетата да вървят ръка за ръка.
  • 22 един

    3 0 Отговор
    Че то други има ли? С тази разлика, че тайни почти няма. Всичко е с едни гърди напред, на показ. Странното е, че носителката на големия силикон се гордее с това? Разни хора, разни идеали!
  • 23 ХХХ

    0 0 Отговор
    Живот ли бе да го опишеш?
    Разровиш ли го, ще мирише!