Last news in Fakti

20 Март, 2019 14:59 10 873 17

Елитно жиголо разказа за странните желания на жените по света

  • компаньонка-
  • жиголо-
  • желания-
  • жени-
  • мъже-
  • странно

Мъжът на повикване печели хиляди на месец за услугите, които предлага

Елитно жиголо разказа за странните желания на жените по света - 1
Снимки: Shutterstock

Великобританец, който предлага секс услуги на жени, разказва пред изданието LADbible за своята нелека трудова дейност. Той споделя, че е взел решението да се занимава с проституция преди около три години. "Винаги съм обичал жени и приключения", обяснява мъжът.

Две седмици след като се регистрирал в сайт за ескорт услуги първата клиентка откликнала на офертата му. Сега този занаят му носи от 4 000 до 10 000 паунда на месец.

"Само един приятел знае с какво се занимавам. Имам обикновена работа, но все пак тя не е такава, за която да мога да разказвам на всеки срещнат. Дори роднините ми не знаят, въпреки че ми е доста трудно да крия от тях какви ги върша", признава си той.

Като мъж на повикване британецът пропътувал цяла Европа и Северна Америка, посещавал е и Южна Америка. Според него най-запомнящият се "работен ангажимент" е бил на Малдивите. „Забавлявахме се в невероятния курорт в продължение на 18 дни”, спомня си той. Във Вегас пък цял ден летяхме с хеликоптер около Гранд Каньон. Никога преди не правил секс в подобно превозно средство", разказва той.

Мъжът споделя, че повечето от клиентките не планират да правят секс с него. "Те плащат, за да отида на парти или сватба с тях. Да, понякога спя с тях, но не е като мъжете, които обикновено наемат компаньонки само за секс," казва той.

„Най-странното желание, което съм изпълнявал беше на една бизнес дама. Тя поиска да отида в офиса ѝ под прикритие като личен треньор. Там трябваше да направим нещо в духа на "50 нюанса сиво“. Беше много забавно", спомня си.

Някои предложения обаче той отхвърля категорично. „Един човек се свърза с мен и ми каза, че иска да правя секс с жена му, а той през това време да мирише обувките и краката ми. Обади ми се няколко пъти, накрая го блокирах, защото това въобще не ме възбужда", разказва секс работникът.

Той също така отказва да прави секс при включен Skype за съпруга на клиентката, както и участия в домашното порно.


Поставете оценка:
Оценка 2 от 1 гласа.

Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Заради всички обиди...!

    14 6 Отговор
    Тази статия, напълно ме удовлетвори...!Такива секс работници са доста опасни, аз не мога да понасям личния ми, та камо ли някакъв непознат..!!!
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Pompev

    9 2 Отговор
    Ma3oxucTu
  • 4 ХАСАН

    14 9 Отговор
    Тоя последния бях аз, ама тоя тъпак не се нави. Щях да му платя 1 милион турски лири, ама йок.
  • 5 Опосум

    24 1 Отговор
    Извратеняци всякакви! 🤪 Ни този пич ми се струва нормален! Евала му за вижданията! Явно все още са останали нормални хетеросексуални англичани! Чак да не повярва човек! 🍺
  • 6 Радо

    12 1 Отговор
    Ако на оня жена му е Джесика Алба или Ким Уайлд - бих се прежалил да ми мирише калеврите.
  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Анти седераст

    9 4 Отговор
    И аз работя същото, само че съм пасивен. Звънят ми мъжаги или от ЦК на партията. Партията плаща повече.
  • 9 С.В.

    13 1 Отговор
    Ей,малко повече четете. Жиголото не спи с мъже,само с жени. Да не говорим че в много случаи не се прави секс. Най скъпо платените компаньонки също не правят секс, освен ако самите те не желаят.Да не би тези които участват в порно филми да са по морални,ама всички мъже точат лиги и непрекъснато гледат. Простотията е най страшна,неграмотноста също.

    Коментиран от #15

  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 Колега

    10 0 Отговор
    На обекта имаше един общак, дето обичаше също да пуска жена си и да гледа. Разправят че така се възбуждал и я продължавал той а пък през това време приемал гости през задната врата. XXL пасти да яде в сравнение с тази гледка.
    Важно е да има ритъм и екипност.
  • 12 Сандокан

    4 2 Отговор
    ЖИГУЛО . Пълни глупости ,колкото и тези на „Скобелева Майка” спят само с принцове и изискани джентълмени, и то не за пари... П.П. да им е сладък УШАФЪТ😁
  • 13 Тасманийски дявол на 63 г

    3 2 Отговор
    Има жигола, които не отбират, стари, дебели, грозни. жени и мъже, само да им се заплаща....!!! На някои в акъла, само му е секса.....!!! Аз като видях Кончи преди пет години, отчаяна, грозна и стара жена, грозно облечена, сега е решила да бъде модерна и да ползва млади жигола...!!!
  • 14 Нервен

    3 0 Отговор
    Кво се прави на отворен.да каже кво обича цацка ц. Или фидосова
  • 15 До грамотния С.В.

    3 0 Отговор

    До коментар #9 от "С.В.":

    Много точно казано, но няма да е зле първо вие да си пооправите правописа! "Най-скъпо", "най-страшна", "неграмотността" !!! 😄

    Коментиран от #16

  • 16 ГРАМАТИКОВ

    2 1 Отговор

    До коментар #15 от "До грамотния С.В.":

    ПРАВИЛНО ГО Е НАПИСАЛ/НАПИСАЛА С.В. ЗАЩО ТРЯБВА ДА Е В КАВИЧКИ....?

    Коментиран от #17

  • 17 филолог

    0 0 Отговор

    До коментар #16 от "ГРАМАТИКОВ":

    Хора, вие на училище не сте ли ходили. Човека е сложил кавички, защото е цитирал, а забележката му е за тирето при най- по-... Боже, много неграмотност, това ще ни падне върху главите!