Last news in Fakti

30 Март, 2019 08:04 13 794 9

Калин Врачански призна в ефир за свой здравословен проблем

  • калин врачански-
  • здраве-
  • нова тв-
  • господин х и морето

Актьорът коментира и актуалните теми на деня

Калин Врачански призна в ефир за свой здравословен проблем - 1
Снимка: БГНЕС

Вчера в предаването по Нова ТВ "Здравей, България" актьорът Калин Врачански се появи с тъмни очила в ефир и вся малко смут. Врачански побърза да обясни на водещия Виктор Николаев защо е с тъмни очила по това време на деня и годината.

"Имам възпаление на окото, извинявай. Не е поведение. Ако искаш да ги сваля, ще трябва да прикрия едното си око", каза той.

По темата с новия сериал "Господин Х и морето", актьорът сподели:

"Онзи ден ходих със сестра ми да вземем детето ѝ от детска градина. Когато ме видяха, децата започнаха да викат: „Ооо господин Хикс! Господин Хикс“."

Запитан как са реагирали учителките, Врачански се засмя и каза:

„Учителките така леко се усмихват“.

Помолен да коментира скандала с Кубрат Пулев и целувката, актьорът заяви:

"Някак си смятам, че сме различни нрави. Аз това го приемам като изблик на емоция и не го разглеждам по никакъв начин като сексуален тормоз. Там са друга бира обаче, както се вика, и смятам, че могат да го обърнат в друга посока. Предполагам, че е реагирал твърде емоционално, понеже е победил".


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Алфа Вълкът

    4 4 Отговор
    Такъв мамин убавец може да има само спин.
  • 3 Няма нищо де...!

    5 1 Отговор
    Спиът вече е модерен и не прави впечатление...! Пък и децата, особено. от детската градина са по умни от възрастните...!!!

    Коментиран от #4

  • 4 160

    5 4 Отговор

    До коментар #3 от "Няма нищо де...!":

    Според някои спинът е американско изобретение изпробвано в Африка, но в последствие се оказва че белите са много по уязвими, негрите ги "лови" само ако са недохранени или болни

    Коментиран от #5, #6

  • 5 Алфа Вълкът

    6 3 Отговор

    До коментар #4 от "160":

    Ти новини, не гледаш ли, не четеш ли? 14% от бялата раса има резистентни гени срещу спин и хив. Първо се разболяваш от хив. При негрите автоимунните заболявания са по-чести заради по-бързата им имунна система. И точно така удря болестта.

    Коментиран от #7

  • 6 Всички ги лови..!

    1 2 Отговор

    До коментар #4 от "160":

    Но няма да се плашиш...!!!
  • 7 160

    2 0 Отговор

    До коментар #5 от "Алфа Вълкът":

    Имунната система не е "по-бърза" или бавна, тя е силна или слаба, хора от "гетата" и такива изложени на бактерии са по-резистентни на тях и обратното. . . а кажи за колко циганина си чул да са болни от ХИВ или Спин ? Щото аз не съм чувал. Има ги но са десетки пъти по-малко от белите българи
  • 8 Лудеров

    1 1 Отговор
    Ужас, физкултурникът Радев да свика съвета за национална сигурност. Явно Ив. Костов и соросоидите са вкарали американо-еврейски вирус.
  • 9 Пендел

    0 0 Отговор
    Не разбирам какво общо имат с спина радев и иван костов,да не би цачева да ги е заразила.