Last news in Fakti

15 Юни, 2020 16:55 8 051 21

Наранената Радина: За последен път ти прощавам..

  • радина червенова-
  • коко каменаров-
  • изневери-
  • прошка

Каменаров кръшна на жена си с доста по-млада и красива любовница

Коко Каменаров и Радина Червенова спасиха връзката си от разпад, сравним с разруха от земетресение. Преди няколко месеца положението между двамата бивши служители на БНТ изглеждаше невъзможно до отчаяние.

Бохемските изцепки на Каменаров доведоха до заживяването му с друга жена. Това принуди Радина да се махне от общото им жилище и да се отдалечи чак в Швейцария при дъщеря си.

В началото на годината стана ясно, че дългогодишните звезди на БНТ преживяват катаклизми в брака си. Бившият генерален директор на БНТ имаше нова жена в живота си, заради която Коко и Радина живееха разделени. Новата сърдечна тръпка на Коко бе известна бизнес дама, която има 5-годишен син от предишна връзка.

Двамата с Коко заживяха на семейни начала. Според слуховете, двамата се познавали отдавна, но любовта им пламнала преди година, пише таблоидът "Уикенд".

Преди 2 години Радина внезапно слезе от екран, за да се лекува от рак на гърдата. След това тя освободи щата си на „Сан Стефано” 29. Червенова се раздели с държавната телевизия малко след като мъжът ѝ напусна директорския пост. Направи го заради присъда за шофиране в нетрезво състояние, заради което получи условна присъда.

След удара, който ѝ нанесе съпругът ѝ, дългогодишната водеща на „По света и у нас” се установи да живее в Швейцария. В страната на шоколадите е устроена най-голямата ѝ дъщеря Десислава. В Швейцария бившата тв звезда най-накрая имала възможност да е близо до 5-годишното си внуче.

Заедно Каменарови отглеждаха общо 4 деца. Двете пораснали отрочета на Радина от първия ѝ брак, както и щерката на Коко Каменаров от бившата му съпруга Камелия Станчева, вече са граждани на света. Четирите деца в семейството са се пръснали по света между Франция, Англия, Швейцария и България. Единствено общото дете на телевизионното семейство – Анастасия, е в дома им. Доведените деца били изключително близки с втория си баща и за миг не забравяли кой ги е възпитал. Те обаче охладнели към него щом разбрали как е наранил жената, която ги е отгледала.

Когато в края на 80-те се залюбила с колегата си Коко, Радина имала вече две деца – дъщеря ѝ Десислава и сина ѝ Валентин. Малкият бил бебе и едва се движел с помощта на проходилка. Валентин отраснал изцяло под грижите на Каменаров, а години по-късно младият  мъж дори пожелал да бъде осиновен от новинаря. Младежът е завършил в специалност компютърни науки в елитен университет в Англия и остава да живее там. Започва работа в голяма компютърна компания и отдавна се издържа сам.

София пък е доведената щерка на червенокосата водеща на новините по БНТ. Според близки до фамилията, София се разбирала много добре с Радина, но определено израснала като затворено хлапе. Анастасия е изтърсачето и очаквания плод на любовта между Коко и Радина.

Актуалната информация за семейството е, че Коко Каменаров е поискал последен шанс за общия живот с Радина. Той се е променил до неузнаваемост – загърбил е флиртовете и се грижи за общия апартамент в „Лозенец”, дори купил нов в същата сграда, твърдят очевидци. Радина му е простила и се е завърнала в България. Тя обаче никога не прави изявления за проблемите в личния си живот. Никога не проговаря лоша дума срещу Коко, нито пък е коментирала първия си брак с мъж с фамилия Куюмджиев.


Поставете оценка:
Оценка 3.4 от 9 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Шопо

    18 2 Отговор
    Жълт сериал! 😄
  • 2 Цецо

    25 4 Отговор
    Направо се просълзих, каква невероятна житейска драма!!!
  • 3 Човек

    17 4 Отговор
    Бий ме , обичам те !Егати и провинциалния водевил!Много неприятни особи!
  • 4 Пи пи

    15 1 Отговор
    НЯМА ДА ГО ТЪРПА ТРИ МИНУТИ. ТОЯ
  • 5 Нормални отношения

    16 2 Отговор
    При известните личности това е нормално.Кой кого оправя един господ знае.
  • 6 Шопо

    13 0 Отговор
    Най-вероятно вече не му се вдига самолета...
  • 7 Магнит за боклуци 🐷🦍🤯📷☎️🚾

    7 1 Отговор
    На такива не се прощава, никой не може да им прости, дори и аз...!
  • 8 1234

    11 0 Отговор
    Ами щом тоя не я иска, дай ми я на мен Радина Червенкова и без това от младини си я харесвам ! Много красива жена и предполагам и много добър човек! Направо да си избягаме заедно с нея при дъщеря й! Дали е хубава!!!!?
  • 9 гост

    6 1 Отговор
    е ще го местя эадължително
  • 10 Само сметнете,

    27 5 Отговор
    Три деца, изучени и живеещи в чужбина! Два апартамента в Лозенец, за другите имоти да не говорим! И всичко това със заплати на държавни служители, единият от които прекарваше работнито си време основно къркайки по скъпите кръчми! Далавери, корупция до гуша! А вие им следете с интерес душевните трепети и драми!

    Коментиран от #17

  • 11 Голям подСлон

    7 5 Отговор
    Прощава щото е баба вече. Чака 25% от пенсията.
  • 12 А ха

    11 2 Отговор
    Въобще не ме интересува. Но виж - да си Директор но БНТ - трябва задължително да си свързан с ДС. Точно както и сегашния. Нема лабаво тука. Та тия апартаменти няма как от заплати да са.
  • 13 Behemoth

    15 3 Отговор
    Лично според мен най красивата жена в България и с много класа.....палячото не я заслужава по никакъв начин...
  • 14 В Т

    12 0 Отговор
    Много чаровна жена дори и на тази възраст Но така се получава като се омъжваш с толкова по млад мъж Той и Коко е симпатяга , но пък тя не заслужава такова предателство
  • 15 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 16 Възпитание

    7 1 Отговор
    "Тя oбaчe никoгa нe прaви изявлeния зa прoблeмитe в личния cи живoт. Никoгa нe прoгoвaря лoшa думa cрeщу Кoкo, нитo пък e кoмeнтирaлa първия cи брaк c мъж c фaмилия Куюмджиeв." -
    Защото е ИСТИНСКА ДАМА. Подчертавам ДАМА ! Нямам предвид бизнес дама...
  • 17 Смятай

    2 2 Отговор

    До коментар #10 от "Само сметнете,":

    щом те стяга чепика...Знам от "първа ръка" за наследствените имоти на Каменаров. От тях един срещу операта на ул. Стара планина - огромен "хамбар"... от баба му по майчина линия. Със сигурност още един от родителите му - баща му беше лекар във Военна болница. За Радина нямам информация, но предполагам, че и тя е наследила "нещо". Та "мая" за подкваса има... Е, и качества са необходими, но това вече е лична отговорност, как ще ги реализираш.
  • 18 Радо

    4 1 Отговор
    Кака Радинка е на 62 лазарника и тепърва ще има да му прощава много пъти на разгоненото магаре Коко, дето иска да качва млади магарички.
  • 19 Gen Gurko

    4 0 Отговор
    Пръснали си децата по света, а България умира.
  • 20 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 21 Мотика

    0 0 Отговор
    Не е Лошоо