Last news in Fakti

17 Март, 2024 09:20 1 447 10

Днес е ден на трансформация и прошка

  • астропрогноза-
  • лунен календар-
  • прошка

Хубаво е да затворите миналото завинаги

Днес е ден на трансформация и прошка - 1
Снимка: Shutterstock

Луната е в знак Близнаци и на празен ход до 11:42ч на 17 март

Да не се предприема нищо важно. Необходим е много чист въздух. Ако не можете да сте навън, по-често проветрявайте помещенията. Уязвими са плещите, ръцете, пръстите на ръцете, раменете, нервната система, дробовете.

Луната преминава в знак Рак в 11:42ч до 21:34ч до 19 март

Хората могат да бъдат свръхчувствителни, но също така да се чувстват емоционални, нервни и раздразнителни, лесно се влияят. Интуицията има основната дума. Трябва да си осигурим комфортна обстановка. Сега е най-доброто време да създадем уют у дома.

Луната в Рак увеличава чувствителността на стомаха и черния дроб, така че в тези дни трябва да бъдете изключително внимателни към храната.

Лунен календар: 8 лунен ден от 10:43ч на 17 март до 11:40ч на 18 март

Това е ден за трансформация и прошка. Хубаво е да затворите миналото завинаги. Активен ден, в който могат да настъпят непредвидени събития. Ден на промените. Желателно е да преосмислите своя живот и да пробвате да започнете нещо от начало. Могат да възникнат нерешени и забравени проблеми, да напомнят за себе си стари дела, затова е важно бързо да умеете да реагирате. Не трябва да им оставяте време за развитие.

Целта на деня: вътрешно да се преобразим, да пуснем страховете си, да открием творческата си страна, да изразим своята индивидуалност. На този ден във всеки човек „изгаря” по нещо старо и отживяло, за да заеме неговото място нещо ново. Това е ден на очистване и вътрешна трансформация. Настроението може да е променливо, защото денят е проектиран да се отървем от страховете, съмненията, негативните чувства.

Време за обновление, преход в ново качество. Добре е да се очистите от всичко, което ви тегли назад, пише novini.bg. Желателно е да преосмислите своя живот и да пробвате да започнете нещо от начало. Водата днес има голяма лечебна сила. Но с огъня бъдете предпазливи – внимавайте за пожари и аварии.

По-добре е да се отложат финансови транзакции. Това е чудесен период за творчество. Ако ви посети вдъхновението - това е добър знак.

Общуването да се сведе до минимум - хората могат да бъдат нервни и раздразнителни. Препоръчва се да общувате само с приятели и близки хора. Много е важно да се избягват кавги и конфликти.

Хубаво е да се отиде на църква, да се поговори със свещеник или духовен наставник. Гледайте пламъка на запалена свещ, това ще ви изчисти от натрупаните негативи. Представете си как всички обиди и неволи изгарят в него.

В интимните отношения трябва да сте много внимателни в това време. Най-добре е да се откажете от секс. Могат да възникнат всякакви усложнения. Емоционалният фон е нестабилен.

Покупки – подходящо е само за антикварни вещи или втора употреба. Другите няма да донесат радост и може да се появят проблеми.


Поставете оценка:
Оценка 4.3 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Тошко

    2 1 Отговор
    Вашата кожа под ножа.
    Никаква прошка за прегрешилите!
    Счупеното не се поправя с прошка или тиксо.
  • 3 Трошка

    4 3 Отговор
    Празник на трансформърите?
  • 4 Георги Илиев Митев

    6 0 Отговор
    Трето поколение сме репресирани с майка ми заради това , че баща и е бил областен съдия, прокурор и адвокат преди 9-ти Септември 1944 година. Нямаме вина, че сме се родили след началото на втората световна война ,а сме репресирани и санкционирани и до днес .

    Коментиран от #5

  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 един гол 🔪

    3 1 Отговор

    До коментар #5 от "Голата истина":

    пита за теб
  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 учуден ли си

    4 1 Отговор

    До коментар #5 от "Голата истина":

    Овластената кретения води до неподчинение.

    Коментиран от #9

  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.