Last news in Fakti

30 Септември, 2020 10:35 4 418 3

Джералдин и Ивана за пръв път ще се борят за оставане в "Игри на волята"

  • игри на волята-
  • оцеляване-
  • продължение-
  • ивана-
  • джералдин

Предстои да стане ясно срещу кого ще се изправят двете момичета

Утрото след териториалната битка започна тежко за Йоанна от Ловците, която отново мисли за тежките условия, в които живее сестра ѝ Екатерина на Дивата река. Екатерина пък беше решена да ѝ предаде тайно писмо по време на битката за спасение, за да я успокои. По-късно планът на сестрите успя, но донесе много сълзи на Йоанна.

Играта за оставане в състезанието беше свързана с културата на минойците и разгадаването на диска от Фестос. За целта играчите търкаляха огромен куб с човек върху него и събираха огърлици, които служеха като ключ за решаването на пъзел. Рибарите стартираха в изпитанието с човек по малко, тъй като Христа се почувства зле и остана извън играта.

Традиционно, при търкалянето на куба поведоха Ловците. Те се справиха без нито едно падане на техен играч. Плътно след тях се движеха Жътварите, а Рибарите допуснаха само една грешка в този етап на изпитанието. Въпреки това те успяха да съберат своите огърлици почти едновременно с Жътварите. Решаването на пъзела отне най-малко време на Ловците, които разкриха ключовото изречение само за няколко минути, след като застанаха пред дъската.

Ивана и Джералдин от Жътварите не се справиха с подреждането на пъзела и по този начин загубиха битката срещу Екатерина и Станимира от Рибарите. По този начин племето на Жътварите беше принудено да отиде на Номинационен съвет.

Най-много от гласовете на жълтите край лагерния огън събраха дамите Джералдин и Ивана, които ще се изправят в решителна битка за оцеляване. Рибарите или Ловците ще победят в следващата битка и срещу кои други двама играчи ще се изправят момичетата от Жътварите, ще стане ясно тази вечер.


Поставете оценка:
Оценка 2.7 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 газо

    4 4 Отговор
    По броя на коментарите става ясно за "големия" интерес към предаването ха ха ха ха.

    Коментиран от #2

  • 2 Алфа Чакал

    8 3 Отговор

    До коментар #1 от "газо":

    Предаването е много интересно заради игрите.Ако беше Биг Брадърс щяха да се избият да коментират.Обаче водещите тази година нещо не ги бива.Миналата година беше много яка водещата.
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.