Last news in Fakti

14 Октомври, 2020 20:16 13 202 15

Бивша полицайка се превърна в строга господарка

  • полицайка-
  • строга господарка-
  • германия-
  • сара келер-
  • бдсм

„Основната разлика е униформата“, споделя Сара Келер

Бивша полицайка се превърна в строга господарка - 1
Снимка: Shutterstock

Бившата полицайка Сара Келер от Дуисбург, Германия, е водила двоен живот в продължение на няколко години, борейки се не само с престъпници, но и с другата страна на личността си. Момичето и преди това било привлечено от темите за БДСМ и доминиране. Но когато тя заедно с приятел посетили за първи път фетиш парти през 2011 г., осъзнала, че връщане назад няма. През деня служителката на закона ходела на основната си работа, където освен всичко друго разследвала сексуални престъпления и често разговаряла с девойки, които се продавали за пари. Те разказвали за професията си и Сара още повече била привлечена към този свят.

В резултат на това през нощта тя започнала да се пробва като доминираща в секс игричките, сменяйки униформата си с латексов костюм, съобщава Daily Star, цитиран от "Блиц".

Бивша полицайка се превърна в строга господарка

"Исках да правя това, което наистина ме прави щастлива. В личния си живот винаги съм изпитвала страст към БДСМ. Приятно ми е да командвам хората и да проявявам сила", споделя бившата служителка на реда. Сара започнала да носи ярък грим, крещящ маникюр и увеличила гърдите си, като все по-малко се интересувала от традиционните ценности.

„Забелязах, че начинът ми на живот е все по-различен от този на повечето колеги“, казва тя. А през 2017 г. колеги разкрили тайния живот на момичето и тя трябвало да напусне работата си в полицията след 11 години.

Сега блондинката се изявява под псевдонима Келия Токсик, снима се в откровени фотосесии и предоставя ескорт услуги, като печели много повече. Според Сара професията ѝ не е много по-различна от това, което е правила преди:

„Основната разлика е униформата“, завършва тя.


Поставете оценка:
Оценка 1.8 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Браво!

    58 6 Отговор
    Рекламирайте проституцията все по-пламенно и по-активно! Само европейски ценности!

    Коментиран от #5

  • 2 6666

    41 3 Отговор
    Видите ли бе куки. Кво увеличение искате. Да ви турят такива униформи че да ви разпознаваме.
  • 3 Обективен

    17 0 Отговор
    Браво на мацката... Живял съм в Дуйсбург. Там е най голямата концентрация на български и румънски проститутки... Очевидно са я омаяли, да мине към другия бряг.....
  • 4 Шопар

    20 1 Отговор
    Тука същата трансформация става, когато от охранителните фирми ги вземат и им сложат полицейски униформи да трепят народа! БДСМ по български...

    Коментиран от #10

  • 5 патриота

    7 7 Отговор

    До коментар #1 от "Браво!":

    Нещо не мога да те разбера.Рускините се продават за парфюмче или питие в дискотеката.Предлагам ти да отидеш извън Москва и ще видиш какво се случва! За 20 евро рускините са готови на всичко. Та какво за Европейските ценности ???
  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Йозеф

    18 1 Отговор

    До коментар #6 от "Рогач":

    И жените на полицаите са така - съпруга на дежурства, протести, а то сърбежа друг го чеша...
  • 8 БОЗА

    11 0 Отговор
    "„Основната разлика е униформата“, завършва тя."

    Лаконично... ;-)
  • 9 Манги

    5 1 Отговор
    За това мразя комунизтите. Едно време беше трудно да си фанеш прозтитудка
  • 10 Това са глупости!

    0 0 Отговор

    До коментар #4 от "Шопар":

    Охранителните фирми,нямат излишни такива обучени кадри за тактически действия при размирици! Дори тактическото обучение на охранител е едно единствено при постъпване на работа,дори при желание на охранителя да получи развитие,то не се получава в последствие😆Номера е да те хвърлят някъде да им изкарваш пари с/у мизерно заплащане,а не да влагат те пари за истински професионални кадри,но изключенията,който са ВИП охрани ,да има и такива,но много малко и си разбират от работата не ми се вярва да са ги пратили на площада поради това,че са малко и са ангажирани 🙂
  • 11 Ахахаха

    2 0 Отговор
    Болен немски мозък
  • 12 цербер

    1 1 Отговор
    " девойки, които се продавали за пари." НАРИЧАТ СЕ ПРОСТИТУТКИ.
  • 13 медиашоп

    1 0 Отговор
    Това в гумените дрехи прилича на Джулиана Гани.
  • 14 Псевдоним

    0 0 Отговор
    "Основната разлика е униформата" - хахахахахаххаха :D
  • 15 Мнение

    0 0 Отговор
    За тази Келер не съм чувал, обаче историята много напомня за този индентичен случай с тази :
    Kristen Hyman