Last news in Fakti

9 Ноември, 2020 12:34 30 211 94

Мегз извади компрометиращи чатове срещу Карбовски (СНИМКИ)

  • мегз-
  • миглена каканашева-
  • дизайнер-
  • мартин карбовски

Дизайнерката

След като направи шокиращите твърдения, че журналистът Мартин Карбовски я е изнудвал да правят секс, за да продължава да работи с нея, Мегз реши да продължи атаката срещу него.

"Много момичета ми писаха, за да ми споделят как те също са получавали сексуални ултиматуми на работното си място или под други форми на властова зависимост. Всички казват “и какво може да направим”, “кой ще ни повярва”, “няма смисъл”. Факт е, че в България за този проблем не се говори и няма общоизвестни, работещи методи за справяне с него. Поради тази причина ще използвам популярността си, за да се опитам да прокарам движението #metoo в България."

Това написа в личния си профил Миглена Каканашева - Мегз, след като взриви мрежата със скандално твърдение за Мартин Карбовски. По-рано тя сподели, че журналистът Мартин Карбовски я изнудвал за секс. Мегз обаче не спря до тук и заяви, че Николета Лозанова, Михаела Тодорова и други плеймейтки, които са му гостували, „са му се от плащали с духане, за да са в ефир“.

Мегз заяви, че е първата жена у нас, решила да даде път на движението #metoo, чрез което жени бяха насърчени свободно да споделят своите сблъсъци със сексуалното посегателство от страна на мъже с власт.

Този път тя реши да подплати твърденията си със скрийншотове от разговори, водени с него. Тя е качила личната си SMS кореспонденция с Мартин Карбовски. Ето какво още написа Мегз в личния си профил във "Фейсбук":

Много момичета ми писаха, за да ми споделят как те също са получавали сексуални ултиматуми на работното си място или под...

Публикувахте от Megz Miglena Kakanasheva в Неделя, 8 ноември 2020 г.

"Писах на международната организация и ще дам всичко от себе си, за да изградим работещ метод за адресиране на проблема у нас. Засега създавам Инстаграм страницата @metoobulgaria И приканвам всеки, който е имал подобен проблем да споделя. Също - търся си админ за страницата. Някой, който е лично съпричастен с каузата и иска да се бори за нея. Пишете ми в профила на @metoobulgaria.

Сега накратко ще споделя моята история с Карбовски, за да покажа колко сложни могат да са понякога нещата и да дам пример, че не е срамно да се говори. В проблема със сексуалното изнудване рядко има доказателства, защото всичко обикновено се случва в лични разговори. Тук, обаче, това, че съм вечно онлайн се оказа положително. Без да искам съм позаписала и позапазила доста неща.

Публикувам някои смс-и пряко свързани с темата за сексуалните ултиматуми. Важното тук е не, че Карбовски е имал желания към мен. Това щеше да е нормално, ако той не беше стигнал до сексуално-работни ултиматуми в тях. Има секс - има предаване. Няма секс - няма предаване.

Историята: Присъствах на рождения ден на Михаела Тодорова. Карбовски също беше там. Започна да ме навива да му бъда гост в предаването. Казах, че вече не искам да говоря за личните си драми и че единственият начин да участвам е като направим сборно предаване на “Маската” и “Втори план”.

Той се съгласи и направихме социалния експеримент “Богат-Беден”. Предаването се получи удар в 10-ката и Мартин заговори да имам рубрика при него. Казваше, че той иска да се насочи към политическа журналистика, а аз да застана на неговото място. Радвах се много. Симпатизирах му безкрайно и му се възхищавах като на кумир. За мен да се уча от него и да го наследя беше златна възможност.

Не след дълго, обаче, той започна да ми прави комплименти и закачки. Мислех си - те мъжете така се държат, въобразяваш си. После станаха директни покани. И някак той все така извърташе нещата, че уж да се видим лично, за да говорим по работа, а все пиеше и говореше за секс. Започнах да се чувствам зле и да се опитвам да разгранича нещата. В типично свой стил с дълги, огромни обяснения му разказвах, че така не се работи и че отношенията не бива да се случват по този начин.

Накрая всичко прерасна в директни ултиматуми и искания. Постоянно ме склоняваше и убеждаваше, че това е нормално като ми казваше как всички преди мен са го правили. За мен беше избор на ценности - как да говоря за морал от телевизора като съм стигнала там неморално. Започнах да ходя на срещите с омраза. Той искаше да са у тях, къщата му се ползваше за офис. На последната ни среща имаше и други жени - те пиеха, опипваха се и танцуваха - говорим за 6 -7 часа следобяда. Повръщаше ми се. Той ми казваше "ти много закъсня и те се самопоканиха". Аз не издържах и на поредното притискане му казах някои неща, които мисля за него. Той е честолюбив и се скарахме. Една от пияните жени там взе да ме обижда и да ми казва да си тръгна. Аз се разплаках и си тръгнах. Оказа се, че съм си забравила портмонето. Наложи се да идва СОТ-а, защото те бяха пияни и се заключиха. Това беше, после си мълчах. Казвах си - стига, минало заминало, не си създавай драми. После чух и за други случаи и реших да споделя."


Поставете оценка:
Оценка 2.3 от 84 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    220 43 Отговор
    МЕГЗ е скалъпила компромати МЕГЗ е ЗЛАТО ТЪРСАЧКА

    Коментиран от #38, #65

  • 3 Последния Софиянец

    183 25 Отговор
    Само на герберасти ду.а момичето без пари.За нас протестърите с пари.ха ха ха

    Коментиран от #83

  • 4 Дедо

    209 10 Отговор
    А какво стана с Жипката дето беше открадната пък накрая се оказа нарязана, сега да не се окаже, че чата не е много пълен и има още инфо
  • 5 Ратайковска

    69 4 Отговор
    Като му гледам наболия мустак и го разбирам Карбовски как се е наточил.
  • 6 Дунъо простия

    81 107 Отговор
    Питайте Карбовски дали е искал секс и от ромите които е давал в предаванията си? Този тип е извратеняк и му личи.

    Коментиран от #40, #56, #87, #90

  • 7 Застрахователие

    118 8 Отговор
    Тая я знаем, ако и откраднат жипката търсете я на некоя авто морга
  • 8 Дельо Хайдутин

    140 10 Отговор
    Ами освен за духачество ,за какво да я ползва?
  • 9 Жоро

    125 15 Отговор
    Тази жена с какво е компетентна и какъв пример може да даде та и обръщате внимание на недоказаните обвинения.
  • 10 Мекгз

    114 7 Отговор
    От осъдена за застрахователна измама,толкоз !

    Коментиран от #15

  • 11 ТРОПЧО

    94 9 Отговор
    ОООО АМАН ОТ ТАКИВА !!!! МИ ТЕ ТОВА САМО МОГАТ ИЗНУДВАЛИ ГИ БОЖЕ МОЙ КАТО СТАНЕ КРИЗА И ХОНОРАРИТЕ НАМАЛЕЯТ ПОЧВАТ ОПЛАКВАНИЯ ИЗНУДВАНИ БИЛИ ТЪРСЯТ ЛЕСНИ ПАРИ ПЛЕИМЕТКИ И КВО ПРЯВЯТ СЕКС ЗА ПАРИ ТО ВСЕКИ ГО ЗНАИ АДИ СТИГА С ТЕЗ ЛИГЛИ ДА ОТИВАТ НА ПОЛЕТО С ТЕЗ КУПЕНИ ДИПЛОМИ И ЗА ТАМ НЕ СТАВАТ
  • 12 Батко

    81 5 Отговор
    Оня ден каза нещо и за Президента и някъкви пари, там записи има ли или всичко е като с нарязаната открадната жипка
  • 13 МеГъЗъ

    138 11 Отговор
    След като Карбовски се обяви против правителството, и него го застигнаха компроматите.

    Коментиран от #27

  • 14 ПЕЕВ

    25 54 Отговор
    НА ТОЗИ БЪРЛ КОМУНИСТ НЯМАЛИ КОЙ ДА МУ ПОКАЖЕ ЧЕ НЕ СМЕ В 80 ТЕ ГОДИНИ.
  • 15 ТРОПЧО

    41 8 Отговор

    До коментар #10 от "Мекгз":

    ОООО АМАН ОТ ТАКИВА !!!! МИ ТЕ ТОВА САМО МОГАТ ИЗНУДВАЛИ ГИ БОЖЕ МОЙ КАТО СТАНЕ КРИЗА И ХОНОРАРИТЕ НАМАЛЕЯТ ПОЧВАТ ОПЛАКВАНИЯ ИЗНУДВАНИ БИЛИ ТЪРСЯТ ЛЕСНИ ПАРИ ПЛЕИМЕТКИ И КВО ПРЯВЯТ СЕКС ЗА ПАРИ ТО ВСЕКИ ГО ЗНАИ АДИ СТИГА С ТЕЗ ЛИГЛИ ДА ОТИВАТ НА ПОЛЕТО С ТЕЗ КУПЕНИ ДИПЛОМИ И ЗА ТАМ НЕ СТАВАТ !!!!! търси парички бе братле ку..а
  • 16 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 17 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 18 Смех

    89 13 Отговор
    ГЕРБ само това ли успяха да измислят срещу Карбовски.
  • 19 кики

    84 3 Отговор
    Тази селска помия намеси и президента, май много на сериозно се е взела, че и други патки намеси и тя няма да и останат длъжни. Къде е женения с джипа дето го накара да мами, май избяга и фирмата му беше откраднала. Мръсно същество, нагло, просто и грозно.
  • 20 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 21 Шуши

    43 3 Отговор
    Кой бега от стимули от шкафбанк, да не забравяме Джипа, а и дали му е давала поводи това са части от чат, а целият чат къде е при жипката?
  • 22 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 23 Тра-ла-ла

    61 2 Отговор
    Вече за да правиш секс спокойно ще трябва да си подпишете нотариално заверено споразумение с ответната страна. Да беше някое скромно изглеждаща жена бих се опитал да и повярвам, но на тая най-много да и кажа да върви да се споразумеят за цената.
  • 24 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 25 0908й0

    71 2 Отговор
    Щяла да ползва популярността си?!
    Абе, коя е тая, "популярната" ,дето не съм чувал за нея?! С какво е популярна? С това, че е световно-непозната ли?!
    МиТуу, джендърски истории!
  • 26 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 27 Аноним

    5 14 Отговор

    До коментар #13 от "МеГъЗъ":

    Ти като си против емигрирай
  • 28 Псевдоним

    69 2 Отговор
    Ако твърденията на Каканашева не се докажат в съда, от това следва ли, че ще трябва да излежи ефективно предишната си присъда?
  • 29 Марто

    13 16 Отговор
    Хубавите ябълки прасета ги ядът коте ела при мен ще те блъскам от сутрин до вечер.

    Коментиран от #42

  • 30 Карбовщайн

    43 7 Отговор
    Не разбирам, защо тази дама ривье, че то само с духане си е промоция в нейния случай. Външния и вид, поведението и надутите изкуствени джуки са достатъчен атестат, че си е поискал своето. След критиките към Борисов е нормално да се намери нещо за мятане по Карбовщайн.
    Слочаеност?
    Не мисля!
  • 31 Котката на Шрьодингер

    47 5 Отговор
    Абе, тая нормална ли е, бе? Кой ще й го подаде в устата с тая крива захапка?
  • 32 Мегз

    20 2 Отговор
    Искам да си изцапам мустачките знаеш с какво
    ...
  • 33 Куннилингус

    10 7 Отговор
    Писенце искам да усетя аромата ти.
  • 34 заката

    36 3 Отговор
    Мегаз става за духалка през зимата
  • 35 Не дженталменско

    21 3 Отговор
    ...да не си посискаш от хамстера да ти гризне морковчето
  • 36 Само

    27 3 Отговор
    За анален и орален секс си мисля като я видя.Никаква любов,романтика и тем подобни

    Коментиран от #66

  • 37 BokoHaram

    37 6 Отговор
    Я, дай там, пратете му от нашите момичета някоя да го изпържи и Радев да се замеси да го унищожа тоя къде е тръгнал срещу мен добро не е видял! Прокуратурата ще го оправи по-нататък сме се разбрали да го свалят от екран да види всеки какво го чака, щом се прави на демократ!
    ...
    Познато, нали!? Сготвиха го Карбовски - от години за всеки се пази, знае или се измисля нещо. Веднага се намира кой да го наклепа. Така работи “суджук” премиера :-)
  • 38 Джентълменът

    37 7 Отговор

    До коментар #2 от "ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    Правилно. Тъкмо мислех да напиша и аз че е златотърсачка. Абе някак си стпйностните хора се усещат от пръв поглед, а тази със сигурност е от друга порода. Без стил, без класа, без достойнство. Прилича ми по-скоро на кварталната простакела. И какво сега, Карбовски се интвресувал от секс със жени, а не с мъже. Аз бих благодарил на Мегз за добрата реклама. Тази май реши, че живее във Вашингтон, окръг Колумбия.
  • 39 Гну Слива

    27 5 Отговор
    Карбовски е гнусен тип, но си е поискал, а не е изнсилил Мегз. То всеки втори, който и има мерак може по 100 пъти по-гнусен начин да си поиска. Тя му е отказала, но явно иска да го наклепа и да включи президента в метоприятието. От цялата шумотевица на Карбовски ще му се вдигне рейтинга. И много момичета ще го налазят за секс, а той май е и на двата бряга и не е ясно дали ще успее да се справи.
  • 40 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 41 Глупав компромат

    31 10 Отговор
    Щом управниците са стигнали до т.нар. Мегз да ги предпазва от острия ум и език на Карбовски, значи съвсем са го закъсали. Тъпи милиционерски номера...
  • 42 дьо кабан

    22 3 Отговор

    До коментар #29 от "Марто":

    Тая е от гнилите
  • 43 АнтиКарбовски

    17 29 Отговор
    Хаха на това прасе карбовски му намериха цаката, черепа му плати да плюе по Боко, ама Боко нее балък, плати на Мегз да му изкара кирливите ризи, накрая Мегз в парламента, а карбовски в канафката ........ КЕФ.

    Коментиран от #47, #74

  • 44 хм,чудя се

    18 2 Отговор
    Кой е мегз?

    Коментиран от #58

  • 45 Браво

    25 2 Отговор
    Брее..циганин дизайнер не бях виждал още!Тва е ромско включване.Като токов удар.
  • 46 Знам бе

    17 0 Отговор
    и двамата са за у сметопочистването, криминално проявени и развратни пияндроши са се звездите на екрана, един нормален нема
  • 47 дедо

    10 2 Отговор

    До коментар #43 от "АнтиКарбовски":

    Ми за бацон нормално, ей текива конекрадци тъй де жипкокрадци ни требват на гепиджиите
  • 48 hmhmhm

    17 3 Отговор
    И Карбата не е стока голяма , ама тая мерудия - ш'му вгорчи живота! Много долно същество ...
  • 49 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 50 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 51 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 52 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 53 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 54 Хаджиментов

    9 1 Отговор
    Честните журналисти и политици са нечестни такива, които обаче все още не са ги хванали!
  • 55 Доктор Ох Боли

    10 0 Отговор
    Всеки си крие скелет в гардероба...

    Коментиран от #57

  • 56 Що ти да не си от тях

    22 4 Отговор

    До коментар #6 от "Дунъо простия":

    А тая, каква долна "индийка" е не е истина.
    Истината е, че тя се слага и предлага амджик срещу лансиране.
    Потбрала е откъси от комуникацията които са манипулативни.
    Аз лично "комуникирам" с няколко жени, някои от които женени, които държат да се държиш мръснишки и унижаващо с тях. Да им говориш грубо и да им заповядваш. Всичките от този тип, те нападат и са много настоятелни. Дори съм имал проблеми, че съм тръгнал насериозно с някое момиче.
    Действат подмолно, правят интриги и са много отмъстителни.
    Няма да се учудя, ако случаят е такъв.
    А дали не е заради зачестилите, убийствени материали на Карбовски против Борисов?
    Дали тая "дизайнерка" няма страшна нужда от кеш в момента, защото вече не виси на никой богаташ на врата?
    Дали не е субсидирана от ШКАФ БАНК?
  • 57 Някой имат по няколко,

    7 4 Отговор

    До коментар #55 от "Доктор Ох Боли":

    които се търкалят между пачките от по 500 евра и кюлчетата
  • 58 МЕГЗ

    17 0 Отговор

    До коментар #44 от "хм,чудя се":

    съкратено от МИЕБЬТГЪЗЬ

    Коментиран от #59

  • 59 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 60 дъното дъното

    22 2 Отговор
    Умре да е по сайтовете, да е "известна". Но става все по-смешна и жалка. Вчера случайно попаднах на интервю с нея - ми тя не може да говори бе. Ем тъпо, ем зъбато. Пълен потрес.
  • 61 Атеист

    15 6 Отговор
    След като той й казва че ако няма секс - няма работа, това означава че нейната роля е незначителна и винаги може да бъде заместена от друга жена. Ако има достойнство, да се оттегли без скандали и да направи нещо самостоятелно . Самият факт че го обявява публично показва колко е крехка и неопитна в жестокия гнусен свят на шоубизнеса .. За нея ще бъде добре ако не я вземат насериозно и дано й се размине само с малко подигравки в медиите и да не настъпва опашката на който не трябва.

    Коментиран от #93

  • 62 яяяяяяяяяяя

    17 3 Отговор
    Извинете, Мегз Мек Гъ-з ли означава?
  • 63 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 64 ооо77

    16 5 Отговор
    Къде е Карбовски, къде е тя. Айде нема нужда, Каканижева. Скрий се.
  • 65 Палко

    15 2 Отговор

    До коментар #2 от "ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    Най-вероятно, Карбовски и е обещал да и плати за "интервюто" а след това е "забравил"!!! Затова сега е мрънкането на МегЪз!?
  • 66 джелнатската, на сухо

    8 3 Отговор

    До коментар #36 от "Само":

    Даже малко захар на кристали да и хвърли човек в ауспуха, преди да го набие, да не може да сяда една седмица после, хем да изчисти замазката на другите кочове преди него.
  • 67 Кочо

    18 1 Отговор
    Сега нема мъни от парцалки и с дела ще вадят пари.Мартине я си снимай клошарите,те поне не са толко куку и вътрешно са по чисти хора от силиконовия елит...Къде се наби ,дет викаше един познат..психо трипери:)Успех.
  • 68 КОЙТО ДУХА

    9 1 Отговор
    ТОЙ УСПЯВА В ЖИВОТА. ..МИС МЕГИ

    Коментиран от #77

  • 69 Реалист

    9 0 Отговор
    Тя тая за друго не става, какво очаква да й предлагат освен секс? А карбовски мислех, че е мека китка, сигурно е би . . .
  • 70 Пачо Кравара

    2 0 Отговор
    Е как няма да си поиска...прав е Марто
  • 71 Гей

    1 0 Отговор
    Ма той е гей бе Мегз(популярната)!!!
  • 72 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 73 Хуйбаровски

    2 9 Отговор
    Карбовски Карбовски и ти си едно мИнте,голям джурналист с малко акъл
  • 74 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 75 Реалистка

    8 2 Отговор
    Какво #Metoo :))? Карбовски изнасилил ли я е? Или тя се чувства изнасилена. Ами време й беше. :))

    Коментиран от #89

  • 76 Шопо

    9 2 Отговор
    Това €бливо същество в един ВИП Брадър се €б@ с циг@нин@ 💯 кила.
  • 77 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 78 Vvvvv

    9 0 Отговор
    И къде са чатовете? В друга медия бяха качили скрийншотове, от които ясно се вижда, че категоричен отказ от нейна страна няма, така че може да спре да се представя за жертва. Въртиопашка отвсякъде.
  • 79 въпросче

    8 1 Отговор
    Дизайнерката....КАКВО?
  • 80 батко

    10 1 Отговор
    Помни ли колко са я минали,та се прави на непорочна.Минута,,слава,,.Измет.
  • 81 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 82 Грую

    1 0 Отговор
    Както са рекли мъдрите люде: "Не е срамно да си поискаш. Срамно е да ти откажат. !
  • 83 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 84 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 85 Лошо

    5 2 Отговор
    Както винаги в коментарите мъжът го изкаравт жертвата. Все едно тва лайно Карбовски е ангел разбираш ли... Тъжно. Е за тва такива като него си позволяват да манипулират хората, защото всички празни тикви са на тяхна страна!
  • 86 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 87 иво

    0 0 Отговор

    До коментар #6 от "Дунъо простия":

    явно накрая е кандисал на теб , е как беше ? сподели ,или ти си свикнал ..а колкото до тази набедена дизаинерка какво да кажа парца......
  • 88 Лелее

    2 0 Отговор
    Кво всички говорят, че Карбовски не би искал ,,услуги" от Мегз (била бобър и кво ли още не). Като че ли той е голям хубавец. Тва лаи~но само се чуди на кой да лепне болестите си! Ако го видя някъде ще му размажа противната педофилска физиономия и няма да ме е яд после!
  • 89 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 90 Факт

    4 0 Отговор

    До коментар #6 от "Дунъо простия":

    Тая утрепка Карбовски трябва некой да го изк0рми! Аз бих помогнал ако се съберем заедно да извършим това ликвидиране за доброто на обществото! :))
  • 91 Мария Урилска

    2 3 Отговор
    Отвратена съм от коментарите на мъжете тук. То не бяха цинизми, то не бяха обиди. Нещастници, дано не се случва на дъщерите ви да ги насилват сексуално по какъвто и да е начин! Насилието не е само изнасилване! Насилието може да бъде и психическо и тогава е страшно, защото си мислиш, че си никой! Никой човек - независимо от пол, възраст, социално положение и т.н. - не е длъжен да търпи унижение!Браво на Мегз!

    Коментиран от #92

  • 92 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 93 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 94 Този коментар е премахнат от модератор.